«Τέλος» από την εθνική ο Βίντιτς

Την μεγάλη απόφαση να αποσυρθεί από την εθνική Σερβίας, πήρε ο Νεμάνια Βίντιτς. Το συγκεκριμένο θέμα ακούστηκε έντονα μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της Σερβίας στα …

Διάφορα

Την μεγάλη απόφαση να αποσυρθεί από την εθνική Σερβίας, πήρε ο Νεμάνια Βίντιτς. Το συγκεκριμένο θέμα ακούστηκε έντονα μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της Σερβίας στα τελικά του EURO 2012.

Ο αμυντικός των «μπέμπηδων» ανακοίνωσε την απόφασή του στην ομοσπονδία της χώρας, η οποία στην συνέχεια δημοσίευσε την επιστολή του, και ευχήθηκε στον Βίντιτς ότι καλύτερο στην καριέρα του. Η κριτική για την αφοσίωσή του ήταν ο λόγος της απόφασης του 30χρονου άσου.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην επιστολή του:  Θέλω να ενημερώσω τον κόσμο ότι μετά από έντονο συλλογισμό και με βαριά καρδιά αποφάσισα να αποσυρθώ από την εθνική Σερβίας. Ο κυριότερος λόγος για αυτή μου την απόφαση είναι ότι τα ΜΜΕ και στη συνέχεια κι οπαδοί που επηρεάστηκαν, μου άσκησαν έντονη κριτική για τη στάση μου απέναντι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, παρόλο που έχω αγωνιστεί σε παιχνίδια τραυματίας και ακόμη και διαφωνώντας με το σύλλογό μου.

Νιώθω έτσι ότι έπειτα από δέκα χρόνια αγώνων με την εθνική, ήρθε ο καιρός να κάνω στην άκρη και να αφήσω νεαρότερους παίκτες να παίξουν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και τους παίκτες με τους οποίους έχω αγωνιστεί. Είμαι πολύ περήφανος που φόρεσα τα χρώματα της Σερβίας και εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον».

O Βίντιτς έκανε το ντεμπούτο του με την Σερβία τον Οκτώβριο του 2002 σε αγώνα με την Ιταλία για το EURO 2004. Εκείνη την περίοδο αγωνιζόταν στην Ρέντ Στάρ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top