ΣΟΦΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΡΙΚΟΣ: “Βρίσκουμε συνοχή”

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Σωτήρης Δρίκος στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης. Ο Ελληνας τεχνικός, τόνισε πως ο Ηρακλής αποκτά σιγά …

Ηρακλής

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Σωτήρης Δρίκος στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης. Ο Ελληνας τεχνικός, τόνισε πως ο Ηρακλής αποκτά σιγά σιγά συνοχή ως ομάδα, όμως το αυριανό (25/10) παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ είναι πολύ δύσκολο.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Παίζουμε σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο σπάνιο για την Ελλάδα. Η ΤΣΣΚΑ είναι κατ’ εξοχήν παραδοσιακή δύναμη του Βουλγάρικου πρωταθλήματος. Και αποτελείται από ένα κράμα πολύ έμπειρων αθλητών με κάποιους νέους. Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπάρχει ομάδα μέτρια ή εύκολη. Κάθε αντίπαλος είναι δύσκολος. Εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε στην εμπειρία του αντιπάλου και να συνηθίσουμε και το κοινό που δεν θα είναι όπως στον Εύοσμο. Αυτή τη φορά ο κόσμος θα είναι με το μέρος της ΤΣΣΚΑ. Κούραση είναι προφανές να υπάρχει όταν μιλάμε για πρωταθλητισμό. Κούραση και πόνος δεν γίνεται χωρίς αυτά. Οι συνεχόμενοι αγώνες βελτιώνουν την ομάδα. Βρίσκουμε συνοχή όμως τα αγωνιστικά προβλήματα λύνονται μέσα στο γήπεδο και γι αυτό θα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top