Δεν παίζεται η ΕΠΟ…

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Με μια απόφαση-σταθμό η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, δέχεται στην ουσία ότι το ματς Ολ. Χερσονήσου – …

Διάφορα

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Με μια απόφαση-σταθμό η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, δέχεται στην ουσία ότι το ματς Ολ. Χερσονήσου – Παναχαϊκή ήταν στημένο, αλλά αθωώνει τον Αλ. Κούγια και τον Μ. Κουβαρά και τιμωρεί τον Π. Σταθάκη. Στη Football League οριστικά η Παναχαϊκή με -5.


Η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ συνεκδικάζοντας τις εφέσεις του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ κ. Ανδρέα Φάκου, της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε 2005», του προέδρου ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ, του ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ και του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΥΒΑΡΑ, Γενικού Αρχηγού της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ, κατά της υπ΄αριθμ. 309/6-10-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE, με την υπ΄ αριθμ. 213/24-10-2011 απόφασή της δέχεται τυπικά τις εφέσεις. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση.

Διακρατεί και δικάζει επί της ουσίας την υπόθεση. Απαλλάσσει ομόφωνα κάθε κατηγορίας τους εκ των εκκαλούντων ΑΛΕΞΙΟ ΚΟΥΓΙΑ και ΕΜΜ.ΚΟΥΒΑΡΑ. Κηρύσσει κατά πλειοψηφία πειθαρχικώς ελεγκτέα και τιμωρητέα την «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε 2005» και επιβάλλει κατά πλειοψηφία στην ΠΑΕ την πειθαρχική ποινή της αφαίρεσης πέντε (-5) βαθμών από το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.

Κηρύσσει επίσης κατά πλειοψηφία τον εκκαλούντα ΠΕΤΡΟ ΣΤΑΘΑΚΗ πειθαρχικώς ελεγκτέο και τιμωρητέο. Επιβάλλει σ΄αυτόν την χρηματική ποινή των είκοσι χιλιάδων (20.000€) ευρώ και κατά τα ¾ αυτής χρηματική ποινή δεκαπέντε χιλιάδων (15.000€) ευρώ, την απαγόρευση εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που έχει σχέση με το ποδόσφαιρο επί πέντε (5) έτη και την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) έτη.

Πηγή: Soccerplus.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top