Ποπόφ: “Στόχος μας η νίκη”

Για το παιχνίδι της Τρίτης με τον Ηρακλή, μίλησε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Αλεξάντερ Ποπόφ και υποστήριξε πως η νίκη είναι μονόδρομος για την …

Διάφορα

Για το παιχνίδι της Τρίτης με τον Ηρακλή, μίλησε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Αλεξάντερ Ποπόφ και υποστήριξε πως η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν:

«Η κατάσταση στην ομάδα είναι αρκετά καλή. Δεν έχουμε προβλήματα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Μας λείπει η λάμψη που είχαμε στην περσινής σεζόν, άλλα συνεχίζουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Μας αρέσουν οι προκλήσεις και έχουμε μια σημαντική, καθώς θα αντιμετωπίσουμε τον Ηρακλή, με την τεράστια ευρωπαϊκή εμπειρία στην έδρα μας»

Σχετικά με  τον αγώνα της Τρίτης θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές και αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Καταρχήν θα αλλάξουν σημείο οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, προκειμένου να μπορέσουν να ελέγχουν καλύτερα.

Τα εισιτήρια για το Τσαμπιονς Λίγκ πωλούνται  «πακέτο». Έτσι χαρίζουν ένα εισιτήριο στους τρεις αγώνες και η τιμή τους είναι 8-10 λέβα”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top