Παντελή: “Παύω να ασχολούμαι”

Ο Ανδρέας Παντελή αποσύρεται από το κυανόλευκο προσκήνιο. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «SportDay».  «Ζήτησα να μου απαντήσουν μέχρι την Παρασκευή αν …

Ηρακλής

Ο Ανδρέας Παντελή αποσύρεται από το κυανόλευκο προσκήνιο. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «SportDay». 

«Ζήτησα να μου απαντήσουν μέχρι την Παρασκευή αν θέλουν ο Ηρακλής να παίξει στην δεύτερη κατηγορία. Δεν μου απάντησαν. Οπότε παύω να ασχολούμαι, διότι δεν γνωρίζω αν υπάρχει λόγος να το κάνω.

Εγώ ήμουν ξεκάθαρος. Τους είπα με λεπτομέρειες ποιος είναι ο τρόπος για να παίξει ο Ηρακλής στη Football League. Κάποιοι χρησιμοποιούν ως δικαιολογία την διπλή ονομασία που θα έχει. Δεν θέλουν να δουν τα οφέλη. Η Β’ κατηγορία είναι μια ανάσα από τη Σούπερ Λίγκα, η Δ’ Εθνική έναν αιώνα.

Ακόμα μια φορά επικρατούν οι λανθασμένες απόψεις και κάποιοι βιάζονται να τον καταδικάσουν στην τέταρτη κατηγορία. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ενώσω τον Ηρακλή, γι’ αυτό δεν μπορώ να βοηθήσω. Ας το κάνει όποιος μπορεί. Εγώ είχα έτοιμη λύση και μπορούσα να τον επαναφέρω σύντομα εκεί που του αξίζει».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top