Κορασίδες: “Καθάρισαν” και τον Παναθλητικό

Ακόμα μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του το τμήμα κορασίδων του Ηρακλή. Οι κυανόλευκες αυτή τη φορά επιβλήθηκαν του Παναθλητικού με 63-19. Οι παίκτριες του …

Ακαδημία

Ακόμα μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του το τμήμα κορασίδων του Ηρακλή. Οι κυανόλευκες αυτή τη φορά επιβλήθηκαν του Παναθλητικού με 63-19.

Οι παίκτριες του Ηρακλή από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης φρόντισαν να αποδείξουν ποιος είναι το αφεντικό, με αποτέλεσμα στο ημίχρονο να έχουν ένα προβάδισμα 24 πόντων, 34-10. Με εξαιρετική αμυντική λειτουργία αλλά και σωστές επιλογές στην επίθεση, τα κορίτσια των Κιτσολέρη-Κεραμιδά διεύρυναν ακόμα περισσότερο της διαφορά τους και έφτασαν εύκολα στην επικράτηση. Τα δεκάλεπτα: 22-5, 34-10, 42-13, 63-19.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κιτσολέρης-Κεραμιδάς): Μερκούρη 4, Τσουμπερλή, Βελούδη, Γρηγοριάδου 2, Μαρκουλάκη 6, Παπαδοπούλου 17, Κουβαλακίδου 8, Αμοιρίδου 2, Γεροστεργίου 2, Αρβανίτη, Καλημέρη 22, Καρανικολή.

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Κοκκινίδης): Βασιλειάδου, Ιωσηφίδου 5, Πλακωτή, Πετρίδου 13(1),  Ξενίδου, Γουγουλή 1, Μοσχοπούλου, Χαρισοπούλου.

Σχετικά Άρθρα

Τηλεδιάσκεψη Σκουρτόπουλου με τα παιδιά της “κυανόλευκης” Ακαδημίας

Μπάσκετ

Back to Top