Η θέση του Athens Club

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Athens Club αναφορικά με τις τελευταίες εξελιξεις και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τελείωσαν τα ψέμματα, το καραγκιοζιλίκι και τα άδεια σας λόγια! …

Ηρακλής

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Athens Club αναφορικά με τις τελευταίες εξελιξεις και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τελείωσαν τα ψέμματα, το καραγκιοζιλίκι και τα άδεια σας λόγια! το έχουμε πει και στο παρελθόν, θα το λέμε όσο ζούμε και βάλτε το καλά στο μυαλό σας – Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! Δεν υπολογίζουμε ούτε πολιτικούς, ούτε τραγουδιστές ούτε δήθεν “σωτήρες” που παίζουν το παιχνίδι τους στις πλάτες του Ηρακλή!

Σταματήστε να λέτε ψέμματα στον κόσμο, πείτε για μια φορά την αλήθεια εάν θέλετε την εκτίμηση και την συμπαράσταση του λαού του Ηρακλή.

Ο Ηρακλής είναι ΙΔΕΑ και όχι παιχνιδάκι σας! δεν ανήκει σε κανένα κατεστημένο που εδώ και χρόνια έχει καταντήσει να γίνει μια απέραντη χωματερή από σάπιους παράγοντες, πολίτικους, και επίδοξους μαφιόζους. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ! Είμαστε καθαροί και περήφανοι!

Την Δεύτερα καλείται ο κόσμος να αποφασίσει το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή – ένα μέλλον σίγουρα αβέβαιο, αλλά πάντα περήφανο, και ο μόνος λόγος για αυτό είναι ο κόσμος του, που έχει σταθεί και θα είναι πάντα ενωμένος μαζί με τον Ηρακλή που αγαπάει και λατρεύει, ασχέτως εάν υπάρχουν αυτοί που θέλουν να λασπώσουν τον κόσμο αυτόν – ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να μας το στερήσει αυτό.

Εμείς σαν oπαδοί και φίλαθλοι του Ηρακλή στην Αθήνα – μακριά από τα αδέλφια μας στην Θεσσαλονίκη καλούμε ΟΛΟ τον κόσμο που πραγματικά νοιάζεται και πονάει για τον Ηρακλή να ενώσουν της φωνές και της καρδιές τους για ένα ΠΕΡΗΦΑΝΟ μέλλον για τον Ηρακλή.

Η Θέση του Συνδέσμου μας για το τι στάση θα κρατήσουμε για την απόφαση της Δευτέρας θα ανακοινωθεί σήμερα το βράδυ μετά από έκτακτη συνέλευση του συνδέσμου μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top