Βέλλιος: “Κάποιοι δεν θέλουν τον Ηρακλή”

Ο Απόστολος Βέλλιος διαπρέπει στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα της Εβερτον, ωστόσο δεν ξεχνάει τον Ηρακλή και συνέχεια ενημερώνεται για την κατάσταση …

Διάφορα

Ο Απόστολος Βέλλιος διαπρέπει στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα της Εβερτον, ωστόσο δεν ξεχνάει τον Ηρακλή και συνέχεια ενημερώνεται για την κατάσταση στην ομάδα. Ο πρώην άσος του Ηρακλή, έδωσε συνέντευξη σε Κυριακάτικη εφημερίδα και τόνισε πως κάποιοι δεν θέλουν τον Ηρακλή.

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή: «Τι γίνεται με τον Ηρακλή; Δ’ Εθνική θα παίξουμε; Κρίμα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Κρίμα για τον κόσμο πιο πολύ που τρέχει για την ομάδα, αλλά φαίνεται πως κάποιοι δεν θέλουν τον Ηρακλή».

Για τα όσα ζει στο Λίβερπουλ: « Όλα εδώ είναι απίστευτα για μένα. Να φανταστείς ότι η ομάδα προπονείται πέντε ώρες κάθε μέρα. Καλά, οι εγκαταστάσεις; Ασ’το καλύτερα, μην το ψάχνεις για συγκρίσεις με την Ελλάδα. Όλα τα γήπεδα της Αγγλίας είναι φοβερά, όσα έχω πάει τουλάχιστον».

Για τους «κανόνες» πριν δώσει συνεντεύξεις: « Για να δίνω συνεντεύξεις πρέπει να παίρνω άδεια από την ομάδα. Γνωρίζουν τα πάντα, για το τι γράφεται για μένα και θέλουν να είναι όλα στην εντέλεια. Μάλιστα, έχω υπογράψει και σχετικό χαρτί, όπως όλοι οι παίκτες για να μη δίνω συνεντεύξεις αν δεν πάρω άδεια από τον υπεύθυνο επικοινωνίας».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top