ΠΑ.Λ.Η.: “Απαιτούμε ξεκάθαρες προτάσεις…”

Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή αναφέρει τα εξής για το ποδοσφαιρικό τμήμα. “H Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή έπειτα από τη χθεσινή έκτακτη …

Ηρακλής

Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή αναφέρει τα εξής για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

H Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή έπειτα από τη χθεσινή έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της αποφάσισε ομόφωνα πως το παιχνίδι με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή πρέπει άμεσα να λάβει τέλος.
Ο κόσμος του Ηρακλή ταλαιπωρείται τους τελευταίους μήνες διαβάζοντας και ακούγοντας για ΑΦΜ, Σουπερ Λίγκες, Φούτμπολ Λίγκες, Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ΕΑΑ, ΕΠΟ, Δευτεροβάθμιες και Τριτοβάθμιες επιτροπές και οποιοδήποτε φορέα, αρμόδιο ή μη, νόμιμο ή όχι.
Ο κόσμος του Ηρακλή ταλαιπωρείται τους τελευταίους τέσσερις μήνες, έχοντας ζήσει εντωμεταξύ όλα τα δεινά που θα μπορούσαν να πλήξουν μια ποδοσφαιρική ομάδα.
Ο κόσμος του Ηρακλή έχει δει τους τελευταίους μήνες να παρελαύνουν από τα γραφεία της Μίκρας διαφόρων λογιών παράγοντες, σωτήρες, μπαλαδόφατσες και γνώστες του αντικειμένου, οι οποίοι τελικά το μόνο που κατάφεραν είναι να συνεχίσουν το έργο της ανυπαρξίας και του τίποτα.

Η ΠΑ.Λ.Η. υπενθυμίζει πως ο Ηρακλής δεν είναι ούτε εταιρία, ούτε ΑΦΜ, ούτε παιχνιδάκι στα χέρια οποιουδήποτε τυχάρπαστου.
Ο Ηρακλής είναι ιδέα, τρόπος ζωής και αντικείμενο λατρείας εκατοντάδων χιλιάδων οπαδών και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.
Ο Ηρακλής δεν μπορεί να υπάρχει σαν όνομα για να συμπληρώνει απλά και μόνο ένα ΑΦΜ.
Ο Ηρακλής είναι αυτός που είναι, καθαρός και δυνατός, μακριά από συμφέροντα και διαπλεκόμενα.

Απαιτούμε από οποιονδήποτε προσπαθεί να σώσει τον Ηρακλή έχοντας άλλες σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού του να απομακρυνθεί άμεσα.
Απαιτούμε αύριο κιόλας την παύση κάθε ενέργειας από οποιονδήποτε εμπαίζει τον κόσμο του Ηρακλή τους τελευταίους μήνες.
Απαιτούμε πλέον μόνο ξεκάθαρες προτάσεις για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Με τιμή,
Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή”

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top