Η… κωμωδία συνεχίζεται

To ΔΣ της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε κατά πλειοψηφία να καλύψουν τις δύο κενές θέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας ο Λεβαδειακός και η …

Διάφορα

To ΔΣ της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε κατά πλειοψηφία να καλύψουν τις δύο κενές θέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας αντί της Λάρισας και του Πανσερραϊκού.

Το θέμα μπήκε σε ψηφοφορία. Επτά ομάδες ψήφισαν υπέρ της πρότασης: Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος, Παναιτωλικός.

Δύο ψήφισαν υπέρ Λάρισας και Πανσερραϊκού και ήταν η ΑΕΚ και ο Άρης και δύο ομάδες ψήφισαν κατά και ήταν ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος.

Απουσίασαν ο Αστέρας Τρίπολης, η Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ.

Μέχρι τις 19/11 θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα με 14 ομάδες

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγουν Λάρισα και Πανσερραϊκός, κάτι που δεν αφήνει ανεπηρέαστη τη Σούπερ Λίγκα. Γι’ αυτό αποφασίστηκε να μην μπουν στο πρωτάθλημα ο Λεβαδειακός και η Δόξα ώστε να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις και να μη δημιουργηθεί νέα εμπλοκή.

Επίσης, υπάρχει και το θέμα της προσφυγής του Ολυμπιακού Β. και της Καβάλας στο διοικητικό εφετείο Αθηνών. Ζητούν να κηρυχθεί παράνομη η απόφαση της ΕΕΑ να μην τους χορηγήσει πιστοποιητικό και να επιστρέψουν στη Σούπερ Λίγκα.

Παράσταση στο ΔΣ έκανε ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Β., που ζήτησε να μην διαγραφεί η ομάδα του. Ο Ολυμπιακός Β. αποσύρθηκε από την προσωρινή διαταγή μη αντικατάστασής του από το πρωτοδικείο Βόλου και περιμένει απόφαση από το διοικητικό εφετείο Αθηνών στις αρχές Νοεμβρίου.

Στόχος της Λίγκας είναι να μπουν στο πρωτάθλημα ο Λεβαδειακός και η Δόξα δράμας στη 10η αγωνιστική

Η ανακοίνωση της Super League

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε τα εξής:

Με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά (ψήφοι υπέρ ΑΕΛ και Πανσερραϊκός) και 2 λευκά, την εγγραφή ως μελών του συνεταιρισμού των ΠΑΕ Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός , οι οποίες θα αρχίσουν να αγωνίζονται από την 10η αγωνιστική και μετά (ήτοι την αγωνιστική, που σύμφωνα με το υπάρχον πρόγραμμα, έχει οριστεί για την 19η και 20η Νοεμβρίου 2011).

Κατόπιν κλήρωσης που διεξήχθη ενώπιον του Δ.Σ., τις θέσεις των ομάδων Α και Β (όπως αυτές ορίστηκαν στην από 5/8/11 κλήρωση του πρωταθλήματος Super League), έλαβαν αντίστοιχα οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός.

Πηγή: soccerplus.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top