Η θέση του Apache Club

Ανακοίνωση εξέδωσε το “Apache Club” για τα τεκταινόμενα στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. “ΤΕΡΜΑ τα σενάρια και η κοροϊδία. Η κατάσταση έχει κουράσει και κάποιοι συνεχίζουν να μας …

Ηρακλής

Ανακοίνωση εξέδωσε το “Apache Club” για τα τεκταινόμενα στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή.

“ΤΕΡΜΑ τα σενάρια και η κοροϊδία. Η κατάσταση έχει κουράσει και κάποιοι συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν. Σε παρόμοιες καταστάσεις στο πρόσφατο παρελθόν και σε σενάρια για καβάλες και πανελλήνιους, δεν πήραμε θέση και αφήσαμε τον κόσμο η τους υπεύθυνους να αποφασίσουν και ελπίζαμε οι αποφάσεις να φέρουν το καλύτερο αύριο για την ομάδα μας.

Αφού λοιπόν οι προηγούμενες αποφάσεις οδηγήθηκαν σε φιάσκο και αφού ο σύλλογος έφτασε στο χειρότερο σημείο της ιστορίας του αποφασίσαμε να πάρουμε θέση σαν σύνδεσμος πριν την συνέλευση της Δευτέρας.

Αρνούμαστε να δεχτούμε την οποιαδήποτε αλλαγή ονομασίας, σήματος, χρώματος του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Ειδικά όταν αυτή πρόκειται να γίνει από έναν άνθρωπο ο οποίος δεν έχει τηρήσει ούτε μισή υπόσχεση από τότε που διαχειρίζεται την κατάσταση στην Μίκρα. Από έναν άνθρωπο που δεν κατέθεσε φάκελο για συμμετοχή σε επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Οποιαδήποτε προσπάθειά του για συμμετοχή σε επαγγελματική κατηγορία με σενάρια συγχωνεύσεων, είναι απόδειξη ότι θέλει να διοικεί έναν σύλλογο με τον κόσμο του Ηρακλή, χωρίς χρέη. Και ο λόγος που θέλει απελπισμένα επαγγελματική κατηγορία δεν είναι άλλος από την αποκόμιση των εσόδων που θα του αποφέρει ένας σύλλογος με το βεληνεκές του Ηρακλή. Σαφώς και θέλουμε να βλέπουμε τον Ηρακλή όσο ψηλότερα γίνεται αλλά δεν θα αφήσουμε να εκμεταλλευτεί κανείς αυτήν την αδυναμία μας για προσωπικό του όφελος.

Ανεξαρτήτου αποτελέσματος της Δευτέρας ελπίζουμε την Τρίτη να ξεκινήσει επιτέλους η διαδικασία ‘επανίδρυσης’ του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Άμεσα και γρήγορα. Κάθε λεπτό που περνάει πλέον είναι καταστροφικό.

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

Α.Π.Α.Τ.Σ.Η. club”

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top