Την Δευτέρα η ανοιχτή συγκέντρωση στο Ιβανώφειο

Το βράδυ της Δευτέρας (24/10, 20.00) θα αποφασιστεί ποιον δρόμο θα ακολουθήσει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής. Ο ΓΣ καλεί ανοιχτή συγκέντρωση για να παρουσιαστούν επίσημα οι προτάσεις που …

Ηρακλής

Το βράδυ της Δευτέρας (24/10, 20.00) θα αποφασιστεί ποιον δρόμο θα ακολουθήσει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής.

Ο ΓΣ καλεί ανοιχτή συγκέντρωση για να παρουσιαστούν επίσημα οι προτάσεις που θα κατατεθούν εγγράφως από τους ενδιαφερόμενους και ο κόσμος να λάβει την τελική του απόφαση.

Μέχρι στιγμής, έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τους Γιώργο Ξενίδη και Ανδρέα Παντελή. Ο πρώτος στην προοπτική συμμετοχής της ομάδας στην Δ’ εθνική, δίνοντας την διαβεβαίωση ότι πολύ σύντομα θα αγωνιστεί σε επαγγελματική κατηγορία, ενώ ο δεύτερος θέτει ως προϋπόθεση τη συνεργασία με επαγγελματική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: 

Μετά την ενημέρωση και τις επαφές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες για  το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, καλούμε όλους τους φορείς αλλά και τον απλό φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας σε ανοιχτή συγκέντρωση την Δευτέρα 24/10/2011 και ώρα 20.00 στο Ιβανώφειο γυμναστήριο.

Οι προτάσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα  πρέπει να κατατεθούν στη γραμματεία του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ (Αγίου Δημητρίου 159β) έως την Δευτέρα 24/10/2011 και ώρα 14.00  και η παρουσία των ενδιαφερομένων στην συγκέντρωση για την παρουσίαση των προτάσεών τους είναι απαραίτητη.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top