Για γέλια…

Ανατροπή σκηνικού στη Σούπερ Λίγκα! Με 16 ομάδες θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα και πρέπει πλέον άμεσα να καλυφθούν οι θέσεις των ομάδων Α …

Διάφορα

Ανατροπή σκηνικού στη Σούπερ Λίγκα! Με 16 ομάδες θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα και πρέπει πλέον άμεσα να καλυφθούν οι θέσεις των ομάδων Α και Β. Ναυάγιο στη γενική συνέλευση του συνεταιρισμού που πριν από μόλις τρεις μέρες είχε προτείνει αύξηση των ομάδων σε 18. Πηλαδάκης: «Αυτή την κωλοτούμπα δεν την κατάλαβα… λυπάμαι που υπήρξα πρόεδρος»!

«Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί πριν από λίγες ημέρες πήραμε μία ομόφωνη απόφαση. Σήμερα βάλανε κάποιοι τα μικροπολιτικά τους, γιατί ούτε οικονομική λόγοι υπήρχαν, ούτε αγωνιστικοί λόγοι υπήρχαν, ούτε η Nova δημιούργησε κάποιο θέμα. Αντιθέτως, δεν είχε κανένα πρόβλημα αν το πρωτάθλημα διεξαγόταν με περισσότερες ομάδες…», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί», κατά την αποχώρησή του από τη Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκας, και στη συνέχεια πρόσθεσε:

Κάποιοι συνάδελφοι έβγαλαν… μικροπολιτικά τους, δεν μιλούν για το καλό του ποδοσφαίρου, αλλά για την πάρτη τους, πράγμα που δεν έκαναν όλοι οι υπόλοιποι. Ο καθένας είπε τις απόψεις του στο σώμα για το ποιος δικαιούται να παίξει στη Σούπερ Λίγκα. Επειδή θέλω να μιλάω για την ουσία, για μένα, αυτός που αδικήθηκε την προηγούμενη σεζόν, θα έπρεπε να επωφεληθεί, από τη στιγμή που υπήρξαν ομάδες που είχαν παραβατική συμπεριφορά».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top