Ψωμιάδης: “Η παράγκα υπάρχει και σήμερα”

Nέες “βόμβες” έριξε σήμερα ο Διονύσης Ψωμιάδης, ο οποίος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και υποστήριξε πως η παράγκα συνεχίζεται ακόμα και σήμερα…. Αναλυτικά τα …

Διάφορα

Nέες “βόμβες” έριξε σήμερα ο Διονύσης Ψωμιάδης, ο οποίος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και υποστήριξε πως η παράγκα συνεχίζεται ακόμα και σήμερα….

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την προεδρία της ΕΠΟ: «Με ενδιαφέρει η προεδρία και δεν το κρύβω, η αγάπη μου είναι τέτοια για το ποδόσφαιρο που κοιμάμαι και ξυπνάω μ’αυτό. Αργούν οι εκλογές αλλά είναι δύσκολο».

Για το πρωτάθλημα και τα στημένα: «Έχουν μπλεχτεί μέσα λαμόγια και αποφεύγουν τις δυσκολίες. Όλοι κατηγορούν τον Μπέο και τον Μάκαρο, αλλά αυτοί πήραν δύο πεθαμένες πόλεις ποδοσφαιρικά και τις ξύπνησαν. Δε λέω ότι ήταν σωστό όπως έγινε, ίσα ίσα είναι καταδικαστέο αλλά υπάρχουν και τόσα άλλα που τα αφήνουν. Έχω να πω ότι η παράγκα άρχισε κάποτε και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Στην Ελλάδα έχουμε ένα σωρό δικαστές για μια δουλειά και βγαίνουν διαφορετικές αποφάσεις.
Πιστεύω ότι έγινε μεγάλη κλοπή με τον Ηρακλή και κάποιοι στη Νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ είχαν το θράσος να πουν ότι δεν βοήθησα τον Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top