Το στήσιμο της νέας εποχής

Βασικός κανόνας στησίματος ενός αγώνα, είναι η συμμετοχή στην παράνομη πράξη τουλάχιστον δύο ανθρώπων. Είναι αδύνατον ένας μόνο άνθρωπος να “στήσει” κάποιο παιχνίδι, χωρίς να …

Ροπαλιές

Βασικός κανόνας στησίματος ενός αγώνα, είναι η συμμετοχή στην παράνομη πράξη τουλάχιστον δύο ανθρώπων. Είναι αδύνατον ένας μόνο άνθρωπος να “στήσει” κάποιο παιχνίδι, χωρίς να υπάρχει και δεύτερος εμπλεκόμενος. Είτε αυτός είναι ποδοσφαιριστής αντίπαλης ομάδας, είτε παράγοντας, είτε διαιτητής.

Όλα αυτά όμως ίσχυαν μέχρι σήμερα. Η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη έχει ανακαλύψει το… στήσιμο της νέας εποχής. Ένας άνθρωπος πλέον απαιτείται για να στηθεί ένας αγώνας. Ο ίδιος δίνει εντολή στον εαυτό του και ο ίδιος την εκτελεί.

Και αυτός ο άνθρωπος είναι ο Τσακογιάννης. Μέχρι και με τον άνεμο τα κανόνισε για να γίνει η ανατροπή στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Όλοι οι υπόλοιποι είχαν άγνοια. Μόνο ο Τσακογιάννης το γνώριζε, ασχέτως που στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίχτηκαν (φανερά) περίπου 900.000 ευρώ και οι περισσότεροι παίκτες οδηγήθηκαν στο ταμείο.

Και φυσικά οφείλουν μία εξήγηση οι κ.κ. Φάκος και Αντωνακάκης για το γεγονός ότι δεν άσκησαν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για την αθώωση του Λεβαδειακού. Θυμίζουμε ότι ο κ. Φάκος (όλως τυχαίως) την ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης του Ηρακλή στην Εφέσεων, τοποθετήθηκε δημοσίως υποστηρίζοντας ότι το Διαιτητικό είναι αναρμόδιο. Μόνο που ακόμη δεν μας είπε για ποια θέματα είναι αρμόδιο το Διαιτητικό…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top