Κατατέθηκε η πρόταση, αποφασίζει ο Ερασιτέχνης

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κωνσταντίνου Γωγάκου με τον Ανδρέα Παντελή και πλέον ο Ερασιτέχνης καλείται να αποφασίσει για τον δρόμο που θα ακολουθήσει ο ποδοσφαιρικός …

Ηρακλής

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κωνσταντίνου Γωγάκου με τον Ανδρέα Παντελή και πλέον ο Ερασιτέχνης καλείται να αποφασίσει για τον δρόμο που θα ακολουθήσει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής.

Ο Κύπριος υποστήριξε ότι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με ΠΑΕ που πιθανότατα θα αγωνιστεί στην Football League, ωστόσο ζήτησε να μην δημοσιευτεί το παραμικρό, διότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να εμφανιστούν εμπόδια στην επικείμενη συνεργασία.

Διαβεβαίωσε ότι δίπλα στο όνομα της ομάδας θα υπάρχει και το “Ηρακλής”, ενώ μετέφερε την άποψη των δικηγόρων του ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί το σήμα του Ηρακλή στη φανέλα.

Όσον αφορά την πιθανότητα μπλοκαρίσματος από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, υποστήριξε ότι υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί και ο συγκεκριμένος σκόπελος.

Ο Ερασιτέχνης έχει πλέον στα χέρια του δύο συγκεκριμένες προτάσεις. Του Γιώργου Ξενίδη και του Ανδρέα Παντελή και καλείται να αποφασίσει ποια από τις δύο θα επιλέξει.

Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη απόφαση, αφού και ο κόσμος δεν έχει κατασταλάξει για το ποια από τις δύο είναι η καλύτερη για τον σύλλογο…

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top