Η ζήλια αν ήταν ψώρα…

Κάποιος… Στάθης Ντονάς που αγωνίζεται στην Α1 με την ομάδα του Παναθηναϊκού, έγραψε χθες το βράδυ στο facebook: “Μόνο ένας βλάκας θα μπορούσε να παίζει …

Ροπαλιές

Κάποιος… Στάθης Ντονάς που αγωνίζεται στην Α1 με την ομάδα του Παναθηναϊκού, έγραψε χθες το βράδυ στο facebook: “Μόνο ένας βλάκας θα μπορούσε να παίζει με κίτρινα παπούτσια”. Κίτρινα παπούτσια στο Ηρακλής – Νόλικο Μαασέικ φορούσε ο Προύσαλης.

Απ’ ό,τι φαίνεται, οι δύο παίκτες δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Πιθανότατα είναι στα μαχαίρια, μετά την απουσία της υπογραφής του κυανόλευκου άσου στην ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Πετοσφαίρισης) υπέρ του Ρουμελιώτη.

Ο Κώστας Προύσαλης ήταν ο μοναδικός από τους διεθνείς που δεν υπέγραψε την ανακοίνωση. Και αυτό γιατί σε αυτή την ανακοίνωση, οι συνάδελφοί του δεν αναφέρθηκαν στο πρόβλημα του Ηρακλή.

Δεν γνώριζουμε αν μπει ο Προύσαλης στην διαδικασία να απαντήσει στον Ντονά. Το δικό μας σχόλιο-ερώτημα είναι πάντως το εξής: “Αν είναι βλάκας αυτός που φοράει κίτρινα παπούτσια, πώς μπορεί να χαρακτηριστεί αυτός που τον σχολιάζει δημόσια γι’ αυτήν του την επιλογή;”

Ελπίζουμε πάντως να απόλαυσε χθες το βράδυ τον Προύσαλη σε μία ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του Ηρακλή. Ίσως κάποια στιγμή να τις ζήσει και αυτός ως αθλητής. Οι πληροφορίες ότι είχαν στο πλάι του μία πίτσα γίγας και μία μπύρα, ελέγχονται ως αναληθείς…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top