“Σφραγίστηκαν” ακάλυπτες επιταγές της ΠΑΕ ΑΕΚ

Μπορεί οι επιτροπές της ΕΠΟ και της Κυβέρνησης να δίνουν με ευκολία στην ΑΕΚ τις απαιτούμενες άδειες συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ωστόσο στην πραγματικότητα τα οικονομικά …

Διάφορα

Μπορεί οι επιτροπές της ΕΠΟ και της Κυβέρνησης να δίνουν με ευκολία στην ΑΕΚ τις απαιτούμενες άδειες συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ωστόσο στην πραγματικότητα τα οικονομικά προβλήματα της εταιρίας είναι τεράστια. Χθες μάλθστα σφραγίστηκαν δύο επιταγές, ύψους 70.000 ευρών, από το ταξιδιωτικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται η Ερασιτεχνική.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ είχε δεσμευτεί να πληρώσει ένα χρέος της Ερασιτεχνικής, ύψους 140.000 ευρώ, στο συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο, για ταξίδια που έγιναν από όλα τα τμήματα την περασμένη περίοδο. Τα συγκεκριμένα χρήματα ήταν έναντι των οφειλών της ΠΑΕ προς την Ερασιτεχνική, από το 10% που πρέπει να αποδίδεται. Ποσά που δεν είχαν δοθεί ώστε η Ερασιτεχνική να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της, με τις δύο πλευρές να βρίσκουν μία… ενδιάμεση λύση με αυτό τον τρόπο.

Ωστόσο, οι δύο επιταγές (φώτο) που έδωσε η ΠΑΕ στο ταξιδιωτικό γραφείο, δεν είχαν αντίκρισμα. Το θέμα προσπάθησε να λυθεί χωρίς να φτάσουμε στο σημείο να σφραγιστούν οι επιταγές, με την ΠΑΕ να καλείται να δώσει δύο νέες, με αντίκρισμα αυτή τη φορά. Κάτι για το οποίο και δεσμεύτηκε.

Τελικώς, αυτό δεν συνέβη ούτε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου μπήκαν κάποια χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα το ταξιδιωτικό γραφείο να προχωρήσει στο σφράγισμά τους και να επιλέξει τη νόμιμη οδό για να διασφαλίσει τα χρήματά του, για ένα ποσό που είναι ντροπή να μην έχει να το πληρώσει μία μεγάλη ΠΑΕ, όπως είναι η ΑΕΚ. Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση της ΠΑΕ εκθέτει ανεπανόρθωτα και αυτή της Ερασιτεχνικής, η οποία έως και την ύστατη στιγμή έκανε προσπάθεια να μην «ντροπιαστεί» το όνομα της ΑΕΚ, παρότι το θέμα αφορούσε την ΠΑΕ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top