Παραίτηση Κάτση με αιχμές

Παραιτήθηκε από την Πειθαρχική επιτροπή της Football League ο αναπληρωτής πρόεδρος και επίτιμος Εισαγγελέας Εφετών, Ευάγγελος Κατσής. Την παραίτηση σκέφτεται και η Ιωάννα …

Διάφορα

Παραιτήθηκε από την Πειθαρχική επιτροπή της Football League ο αναπληρωτής πρόεδρος και επίτιμος Εισαγγελέας Εφετών, Ευάγγελος Κατσής. Την παραίτηση σκέφτεται και η Ιωάννα Παντελοπούλου.

Ο Κατσής ήταν αυτός που έδωσε την καταδικαστική απόφαση για την Παναχαϊκή και στην επιστολή του αναφέρει πως υπήρξαν συκοφαντίες και απειλές από ποδοσφαιρικό παράγοντα φωτογραφίζοντας τον Αλέξη Κούγια, τονίζοντας: «ορυμαγδό συκοφαντιών και απειλών από ποδοσφαιρικό παράγοντα, ο οποίος παρότι υπόκειται σε πειθαρχικό έλεγχο, το κατ΄εξοχήν αρμόδιο διωκτικό αθλητικό όργανο τον κατέστησε προνομιακό συνομιλητή του»!

Ο επίτιμος Εισαγγελέας Εφετών παραιτήθηκε λόγω της: «βάρβαρης, ανελέητης και αήθης επίθεσης εναντίον του, χωρίς κανείς θεσμικός παράγων να εκφράσει την χλιαρή -έστω-αποδοκιμασία του».

Μάλιστα, αφήνει αιχμές και για τον Εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκο, ο οποίος άσκησε έφεση κατά της απόφασης. Ο Κατσής ανέφερε πως : «προανήγγειλε την έφεση που θα ασκούσε, παρουσία του ενδιαφερομένου και δημοσίως».

Την παραίτηση σκέφτεται και το μέλος της ίδιας επιτροπής, η Ιωάννα Παντελοπούλου, η οποία ψήφισε υπέρ της αθώωσης του Λεβαδειακού στην απόφαση σκάνδαλο. Τα μέλη της επιτροπής δέχονται πολλές πιέσεις από διάφορες πλευρές.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top