Ο κόσμος αποφασίζει

Πολύωρες συσκέψεις για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή πραγματοποιούνται από το πρωί. Την τελική όμως απόφαση, θα κληθεί να την πάρει ο κόσμος του …

Ηρακλής

Πολύωρες συσκέψεις για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή πραγματοποιούνται από το πρωί.

Την τελική όμως απόφαση, θα κληθεί να την πάρει ο κόσμος του Ηρακλή, μιας και είναι το λιγότερο επικίνδυνο, ένας άνθρωπος να αποφασίσει τον δρόμο που θα ακολουθήσει η ομάδα.

Δύο είναι τα ενδεχόμενα αυτή τη στιγμνή. Διοίκηση Γιώργου Ξενίδη και συμμετοχή ως “Ηρακλής” στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής ή διοίκηση Ανδρέα Παντελή και συνεργασία με ΠΑΕ που αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία.

Ο Κύπριος φέρεται να έχει συμφωνήσει με ΠΑΕ της Football League 2, ωστόσο δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά του. Από την άλλη πλευρά, ο Ξενίδης αποδέχτηκε την σχετική πρόσκληση της ΠΑ.Λ.Η. και είναι έτοιμος να αναλάβει δράση, εφόσον πάρει το χρίσμα.

Η απόφαση είναι δύσκολη και θα παρθεί από τον κόσμο της ομάδας… Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γίνει πλήρης ανάλυση όλων των δεδομένων που θα ισχύουν για καθένα από τα δύο πιθανά ενδεχόμενα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top