Κράβαρικ: «Ο διαγώνιος είναι σαν το… ποδήλατο»

Ο κορυφαίος της αναμέτρησης, Αντρέι Κράβαρικ δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για τη νίκη, ωστόσο κράτησε χαμηλούς τόνους, καθώς όπως υπογράμμισε πρέπει να …

Ηρακλής

Ο κορυφαίος της αναμέτρησης, Αντρέι Κράβαρικ δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για τη νίκη, ωστόσο κράτησε χαμηλούς τόνους, καθώς όπως υπογράμμισε πρέπει να διορθωθεί η ομάδα σε πολλούς τομείς.

Ο αρχηγός των κυανόλευκων ανέφερε: «Το παιχνίδι ήταν πολύ ωραίο. Κινδυνέψαμε αρκετά. Προηγηθήκαμε 2-0, η Νόλικο το έκανε 2-2 και στο τάι μπρέικ κανείς δεν ήξερε τι πρόκειται να γίνει. Εμείς από την πλευρά μας δεν το βάλαμε κάτω, λέγοντας μεταξύ μας ότι δεν γίνεται να χάσουμε το ματς. Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ και χωρίς αυτόν πιστεύω ότι δεν θα κερδίζαμε», και συμπλήρωσε: «Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για το καλό μπλογκ, την άμυνα και την επίθεση. Πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα. Η ψυχή μέτρησε 100%, όπως και ο προπονητής».

Αν του έλειψε η συμμετοχή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κράβαρικ, επισήμανε: «Αυτό που γίνεται μου έλειψε πολύ. Είναι κρίμα για μία τέτοια ομάδα να μην αγωνίζεται για δύο χρόνια και χαίρομαι που επιστρέψαμε δυναμικά. Ο Ηρακλής θα παίξει καλύτερα για τον κόσμο και γενικότερα για το βόλεϊ».

Για τη θέση του διαγώνιου που αγωνίστηκε απάντησε χαρακτηριστικά: «Ο διαγώνιος είναι σαν το… ποδήλατο. Από το 2004 που έπαιζα κεντρικός βοηθούσα και ως διαγώνιος».

Τέλος, ο Κράβαρικ έκανε και ένα σχόλιο ενόψει των επόμενων αγώνων: «Υπάρχει ένα μειονέκτημα και ένα πλεονέκτημα. Το μειονέκτημα είναι ότι θα κάνουμε πολλές προπονήσεις και το πλεονέκτημα πως θα έχουμε αρκετά παιχνίδια για να βρούμε τη γραμμή μας σαν ομάδα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top