Εναντιώνεται ο Πανθρακικός

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την αντίθεσή της στο ενδεχόμενο να διεξαχθεί πρωτάθλημα με 18 ομάδες, όπως προτάθηκε από ΑΕΛ, Πανσερραϊκό, Δόξα …

Διάφορα

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την αντίθεσή της στο ενδεχόμενο να διεξαχθεί πρωτάθλημα με 18 ομάδες, όπως προτάθηκε από ΑΕΛ, Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό, στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός. «Έχουμε αργήσει, χάνουμε το παιχνίδι, τουλάχιστον ας είμαστε νόμιμοι», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής τόνισε ότι μία τέτοια απόφαση θα ήταν αντίθετη με τον κανονισμό και αναφέρει αναλυτικά:

«Οι ομάδες που υποβιβάζονται, είτε βάσει της προκήρυξης είτε βάσει άλλης απόφασης, δεν έχουν δικαίωμα προαγωγής σε καμία περίπτωση, για την περίοδο που υποβιβάστηκαν. Η κατάληψη της πρώτης θέσης στην αμέσως κατώτερη κατηγορία, νοείται πάντα μετά την επέλευση οποιουδήποτε προβιβασμού. Στην περίπτωση αύξησης των ομάδων οποιασδήποτε κατηγορίας ή προαγωγής στην αμέσως ανώτερη κατηγορία περισσοτέρων ομάδων απ’ αυτές που προβλέπεται από τη σχετική προκήρυξη, οι προαγόμενες ομάδας προέρχονται από τον πίνακα κατάταξης του πρωταθλήματος που έληξε της αμέσως κατώτερης κατηγορίας και με τη σειρά κατάταξη τους.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, ως μια από τις ελάχιστες ομάδες στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που επενδύει σε κάθε είδους υποδομές (υλικές και έμψυχες) τακτοποιημένη οικονομικά απέναντι σε όλους τους Δημόσιους φορείς και οργανισμούς, αλλά και με αδειοδότηση σύμφωνη των κανονισμών της UEFA, αναμένει τις εξελίξεις. Οποιαδήποτε απόφαση πέρα από αυτή που προβλέπει ο Κανονισμός Αγώνων Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, θα μας αναγκάσει να κινηθούμε με όλες τις νόμιμες ενέργειες – διαδικασίες, ώστε να διεκδικήσουμε το αυτονόητο.

Βρισκόμαστε στα τέλη Οκτώβρη, τα πρωταθλήματα δεν έχουν ξεκινήσει και αυτά που ξεκίνησαν, διεξάγοντα ΄΄λειψά΄΄ με Ομάδα Α και Ομάδα Β. Οι φίλαθλοι έχουν απαξιώσει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, βλέπουν αγώνες να παίζονται στις αίθουσες δικαστηρίων και συνεδριάσεων, όχι στους αγωνιστικούς χώρους. Έχουμε αργήσει, χάνουμε το παιχνίδι, τουλάχιστον ας είμαστε νόμιμοι».

Πηγή: Sport-fm

Σχετικά Άρθρα

Back to Top