“Είμαστε ΗΡΑΚΛΗΣ και θα κερδίσουμε”

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο γενικός αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, κ. Βαγγέλης Μπερμπέρογλου και μίλησε για το παιχνίδι που διεξάγεται …

Ηρακλής

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο γενικός αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, κ. Βαγγέλης Μπερμπέρογλου και μίλησε για το παιχνίδι που διεξάγεται σε λίγη ώρα στο ΔΑΚ Ευόσμου, κόντρα στη Νόλικο Μαασέικ.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Ο Ηρακλής επιστρέφει μετά από απουσία δύο ετών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και στο αρχικό του σχόλιο, ο κ. Μπερμπέρογλου ανέφερε τα εξής:
«Τακτοποιούμε αυτή την στιγμή τις τελευταίες λεπτομέρειες για την μεγάλη επιστροφή του Ηρακλή στο Champions League. Θα είναι μια εντυπωσιακή βραδιά και θέλουμε να δείξουμε σε όλους ο Ηρακλής ανήκει στην διοργάνωση ενώ και ο κόσμος θα θελήσει να δείξει την στήριξη και την αγάπη του στην ομάδα. Περάσαμε φέτος μια μεγάλη περιπέτεια και η αλήθεια είναι ότι μείναμε πίσω σε αρκετά θέματα αλλά θέλουμε να δείξουμε ότι ο Ηρακλής είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της διοργάνωσης, για την οποία έχουμε κρυφές φιλοδοξίες».
Συνεχίζοντας τόνισε επίσης:
«Ο κόσμος θυμάται ακόμη την Πράγα και την περσινή πετυχημένη χρονιά άσχετα αν δεν πήραμε τον τίτλο, φέτος όμως ξεκινήσαμε με προβλήματα, ήρθαν αργά οι ξένοι και η ομάδα δεν έκανε πολλές προπονήσεις με όλους τους παίκτες παρόντες. Είναι πολύ σημαντικό το σημερινό παιχνίδι για τον Ηρακλή, που έχει μια νέα ομάδα φέτος, από πέρυσι έχουν μείνει μόλις 2 παίκτες της εξάδας. Ο κόσμος όμως θα δει πάλι τον Ηρακλή να παλεύει και να παίζει μόνο για την νίκη στα παιχνίδια. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο, τέτοια μηνύματα λαμβάνω ενώ αυτό είναι κάτι που το θέλουν πολύ και οι παίκτες της ομάδας, παίρνουν δύναμη και ώθηση από τον κόσμο. Η Νόλικο είναι μια πολύ καλή ομάδα, νεανική και έχει επίσης αρκετές φιλοδοξίες στην διοργάνωση, εμείς όμως είμαστε Ηρακλής και κοιτάμε μόνο την δική μας ομάδα, την δική μας απόδοση και θα πάμε για να κερδίσουμε τον αγώνα».
Για τα εισιτήρια του αγώνα:
«Η είσοδος είναι 10 ευρώ και εισιτήρια στον Εύοσμο θα υπάρχουν από τις 18.00 κι έπειτα ενώ ο κόσμος θα μπορεί να αγοράζει και διαρκείας από σταντ. Όσοι έχουν εισιτήριο διαρκείας θα μπουν στο γήπεδο με την απόδειξη ενώ από αύριο θα μπορούν να πηγαίνουν στο Κατσάνειο για να παραλάβουν τα καρτελάκια».
Κλείνοντας, ο κ. Μπερμπέρογλου τόνισε:
«Ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα είμαι σίγουρος για αυτό αλλά το βόλεϊ του Ηρακλή θα χρειαστεί και οικονομική στήριξη φέτος, είναι δύσκολη χρονιά. Εκτός λοιπόν από την οπαδική στήριξη, η ομάδα χρειάζεται και οικονομική στήριξη από τον κόσμο, να το ξέρουν όλοι αυτό, είναι δύσκολη η φετινή χρονιά».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top