Δρίκος: «Πιο σταθεροί στη συνέχεια»

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Σωτήρης Δρίκος ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του απέναντι στη Νόλικο. Στην αρχική του τοποθέτηση ο έμπειρος κόουτς …

Ηρακλής

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Σωτήρης Δρίκος ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του απέναντι στη Νόλικο.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο έμπειρος κόουτς είπε: «Νομίζω ότι δεν άλλαξε κάτι από αυτά που λέγαμε πριν από το παιχνίδι. Στην παρούσα φάση η Νόλικο εμφανίστηκε καλύτερη. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε τους κεντρικούς του αντιπάλου και τα καταφέραμε σ’ ένα πολύ μεγάλο βαθμό και δίνω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα γι’ αυτό».

Ερωτηθείς, ο Δρίκος για την επιστροφή του Ηρακλή στο Τσάμπιονς Λιγκ, επισήμανε: «Το βόλεϊ έχει αλλάξει. Πλέον, αδύναμες ομάδες έχουν δυναμώσει αρκετά και ο Ηρακλής πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή, ώστε να γίνουμε μια πιο σταθερή ομάδα», ενώ πρόσθεσε: «Στο βόλεϊ το πιο σημαντικό πράγμα είναι η επίθεση. Κερδίσαμε τα πρώτα δύο σετ, έχοντας σχετική κακή επίδοση στην επίθεση. Ωστόσο, ήμασταν πολύ ψύχραιμοι και κατορθώσαμε να πάρουμε αυτό το προβάδισμα. Η Νόλικο ήταν αρκετά αποδοτική στο ξεκίνημα και το 2-0 μου φαίνεται υπερβολικό. Πάντως, δίκαια κερδίσαμε».

Για τη συμπαράσταση του κόσμου, ο προπονητής των κυανόλευκων, τόνισε: «Ο κόσμος δίνει τη ψυχολογία. Αν πιστεύεις ότι παίζεις για κάποιο κόσμος και τον κάνεις χαρούμενο με το όμορφο θέαμα σου δίνετε παράλληλα μια επιπλέον ευθύνη. Έτσι, θέλουμε πάντα να είναι η έδρα μας».

Καταλήγοντας, ο Δρίκος ρωτήθηκε και για τα παιχνίδια που ακολουθούν με τον Απόλλωνα και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, λέγοντας: «Η χρονιά ξέρω από την αρχή ότι θα είναι πιεσμένη. Από εδώ και πέρα θα παίζουμε Τετάρτη-Σάββατο. Έχουμε ήδη συνηθίσει».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top