Βάφτισαν την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ… “ειδικές συνθήκες”

Αντιπροσωπεία της Σούπερ Λίγκας συναντήθηκε με ανθρώπους της ΕΠΟ και το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί, καθώς φαίνεται, με 18 ομάδες. Την Παρασκευή η σχετική …

Διάφορα

Αντιπροσωπεία της Σούπερ Λίγκας συναντήθηκε με ανθρώπους της ΕΠΟ και το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί, καθώς φαίνεται, με 18 ομάδες. Την Παρασκευή η σχετική απόφαση από της ΓΣ της Λίγκας, την οποία θα επικυρώσει την προσεχή Τρίτη η ΕΠΟ στο δικό της διοικητικό συμβούλιο.

Στη συνάντηση πήραν μέρος οι Κουρίδης, Πιλάβιος, Παπανικολάου, Σταθόπουλος από πλευράς ΕΠΟ, ενώ οι Κομνηνός, Χριστοβασίλης, Μώραλης, Γιαννίκος και Οικονομάκης παραβρέθηκαν από την Σούπερ Λιγκ.

Έτσι, όλα δείχνουν πως μεσούσης της περιόδου το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με περισσότερες ομάδες απ’ ότι υπολόγιζε κανείς, καθώς με Λάρισα, Πανσερραϊκό, Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας οι 16 γίνονται 18.

Όπως δήλωσε μάλιστα ο Πατρίκ Κομνηνός, δεν υπάρχει παρανομία, αλλά είναι απόφαση ειδικών συνθηκών.

H ανακοίνωση της Super League

Ανακοινώνεται ότι συγκαλείται έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 14:00 στα γραφεία της Super League, με τα ακόλουθα θέματα ημερησίας διάταξης:

(α) Αναδιάρθρωση Πρωταθλήματος Super League περιόδου 2011-12, λόγω ειδικών συνθηκών – Τροποποίηση κανονισμών και σχετικών απαιτούμενων αποφάσεων.

(β) Διάφορα θέματα.

Πηγή: soccerplus.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top