Χρηστίδης-Αλμπάνης στον Ηρακλή

«Τσουνάμι» αλλαγών στον μπασκετικό Ηρακλή με σημαντικές αποφάσεις που λήφθησαν σήμερα. Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής ο Θόδωρος Αλμπάνης, …

Ηρακλής

«Τσουνάμι» αλλαγών στον μπασκετικό Ηρακλή με σημαντικές αποφάσεις που λήφθησαν σήμερα.

Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής ο Θόδωρος Αλμπάνης, που επιστρέφει στους κυανόλευκους για τρίτη φορά, τις δύο προηγούμενες ήταν βοηθός των Λευτέρη Κακιούση (2009-10) και Γιώργου Καλαφατάκη (τον ενάμιση μήνα που ο Χανιώτης τεχνικός βρέθηκε στο Ιβανώφειο). Ο έμπειρος προπονητής συναντήθηκε με τους διοικητικούς παράγοντες του Ηρακλή και επήλθε η συμφωνία και άμεσα έπιασε δουλειά.

Παράλληλα, ο Χρήστος Χρηστίδης αναλαμβάνει τη θέση του γενικός αρχηγός του τμήματος. Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής είναι γνώστης του χώρου και πέρυσι είχε ανάλογο πόστο στην ομάδα του Πιερικού/Αρχέλαου.

Ακολουθούν και παίκτες

Αυτές είναι μόνο οι πρώτες από τις αλλαγές που επιχειρούνται για να αλλάξει το προφίλ της ομάδας που στις πρώτες αγωνιστικές στη Β΄ Ανδρών καταρρακώθηκε. Η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές με πολλούς παίκτες κάποιοι από τους οποίους είχαν αγωνιστεί και πέρυσι στο Ιβανώφειο ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ και να φανεί ανταγωνιστική μέχρι το τέλος της περιόδου. ακόμη και αύριο, στην πρώτη προπόνηση του Θόδωρου Αλμπάνη, αναμένεται να δώσουν το παρών οι επαγγελματίες παίκτες με τους οποίους έχουν υπάρξει επαφές.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top