Έφτασε η ώρα των αποφάσεων

Το αποτέλεσμα των ενεργειών του Ανδρέα Παντελή θα πληροφορηθούν εντός της ημέρας οι άνθρωποι του Ηρακλή. Επίκειται τηλεφωνική επικοινωνία του Κύπριου με τον Κωνσταντίνο Γωγάκο, …

Ηρακλής

Το αποτέλεσμα των ενεργειών του Ανδρέα Παντελή θα πληροφορηθούν εντός της ημέρας οι άνθρωποι του Ηρακλή. Επίκειται τηλεφωνική επικοινωνία του Κύπριου με τον Κωνσταντίνο Γωγάκο, στον οποίο θα μεταφέρει όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βρεθεί επαγγελματική ομάδα που δέχεται να συνεργαστεί με τον Ηρακλή, παραχωρώντας τον ΑΦΜ, ωστόσο η τελευταία λέξη ανήκει στην οικογένεια του Ηρακλή.

Αυτή είναι που θα αποφασίσει αν θα δεχτεί μία τέτοια συνεργασία ή θα αποφασίσει να αγωνιστεί ως “Ηρακλής” στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Εφόσον επιλεγεί το δεύτερο, έχει γίνει ήδη κρούση στους Γιώργο Ξενίδη και Λευτέρη Κακιούση, οι οποίοι εμφανίζονται θετικοί στο να εμπλακούν διοικητικά με την ομάδα της καρδιάς τους, έχοντας εξασφαλίσει και την στήριξη ανθρώπων από την οικογένεια του συλλόγου.

Όσον αφορά την κατηγορία που θα αγωνιστεί ο Ηρακλής, αν τελικά προχωρήσει η συμφωνία του Παντελή, θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα ληφθούν εντός 24ωρου από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top