“Κάθε νίκη θα είναι επιτυχία”

O Σωτήρη Δρίκος, αμέσως μετά το τέλος της επίσημης παρουσίασης του Ηρακλή για το Τσάμπιονς Λιγκ παραχώρησε συνεντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Τετάρτης με …

Ηρακλής

O Σωτήρη Δρίκος, αμέσως μετά το τέλος της επίσημης παρουσίασης του Ηρακλή για το Τσάμπιονς Λιγκ παραχώρησε συνεντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Νόλικο. Ο τεχνικός του Γηραιού, ξεκίνησε κάνοντας μια αναδρομή στην δεκαετία των επιτυχιών του Ηρακλή, όπως την χαρακτήρισε και στη συνέχεια τόνισε πως κάθε νίκη θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα. Καταλήγοντας κάλεσε όλους τους φίλους του Ηρακλή την Τετάρτη στο γήπεδο του Ευόσμου.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Θα ήθελα να ξεκινήσω κάπως διαφορετικά.  Να κάνω μια αναδρομή στην δεκαετία από το 2000 μέχρι σήμερα. Την δεκαετία που ο Ηρακλής κατάφερε κάτι πρωτόγνωρο για τον ελληνικό αθλητισμό. Να φτιάξει μια ομάδα χωρίς να ποντάρει σε μεγάλα συμβόλαια και τεράστιες αμοιβές και να φτάσει όχι μόνο στην ελίτ του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και της Ευρώπης.

Ο Ηρακλής, έκανε κάτι διαφορετικό. Στηρίχτηκε σε παλιούς αθλητές του και σε παιδιά νέα και έξυπνες επιλογές ξένων αθλητών χτίζοντας όλο αυτό το οικοδόμημα. Θέλω να επισημάνω ότι όσο καιρό είμαι στον Ηρακλή οι άνθρωποι του αναπολούν  τον τελικό της Πράγας . Αυτές οι στιγμές είναι καλό να μένουν αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε εδώ. Ο Ηρακλής δεν ξεκινάει από το τελικό της Πράγας. Ο Ηρακλής δεν ξεκινάει από εκεί που τελείωσε από τον τελικό της Πράγας.

Ο Ηρακλής ξεκινάει λίγο μετά από  την πρώτη του συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάθε καλή εμφάνιση είναι χαρά κάθε νίκη μεγάλη επιτυχία. Το γεμάτο γήπεδο είναι τιμή για το σωματείο, το άθλημα και την πόλη γενικότερα και ο καλύτερος πρεσβευτής του σωματείου στην πορεία του προς τη νέα ευρωπαϊκή καταξίωση. Δυσκολίες υπάρχουν πολλές. Όμως είμαστε εδώ για να τις ξεπεράσουμε. Την Τετάρτη έχουμε ένα παιχνίδι δύσκολο. Θέλω να πω και το εννοώ πως για μας κάθε πόντος, κάθε σετ, κάθε νίκη θα είναι επιτυχία. Ετσι πρέπει να το βλέπουμε.

Για το παιχνίδι με τη Νόλικο θεωρώ πως θα είμαστε λίγο παραπάνω έτοιμοι από το χθεσινό παιχνίδι. Προβλήματα υπάρχουν πολλά, δεν θα πρέπει να μένουμε όμως σε αυτά. Θα ψάξουμε να βρούμε τις λύσεις μέσα στο παιχνίδι. Θα βάλουμε το είναι μας όλοι για να ξεπεράσουμε την ανετοιμότητά μας και να πάρουμε την νίκη. Θέλουμε δίπλα τον κόσμο μας. Με τον κόσμο στο γήπεδο αλλάζουμε επίπεδο».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top