Ηρακλής… is back

To βόλεϊ του Ηρακλή παρουσιάστηκε στο κοινό του και είναι έτοιμο να ξεκινήσει την ευρωπαϊκή πτήση του. Ετσι όπως μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα …

Ηρακλής

To βόλεϊ του Ηρακλή παρουσιάστηκε στο κοινό του και είναι έτοιμο να ξεκινήσει την ευρωπαϊκή πτήση του. Ετσι όπως μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Ετσι όπως μόνο αυτό ξέρει. Ο ένας χρόνος απουσίας από την κορυφαία διασσυλογική διοργάνωση ήταν αρκετός και πλέον η ομάδα των επιτυχιών επιστρέφει και πάλι στην φυσική της θέση. Εκεί που του αξίζει να είναι. Ανάμεσα στους κορυφαίους. Η ομάδα του Σωτήρη Δρίκου την Τετάρτη (19/10, 20.00), κάνει πρεμιέρα στο ΔΑΚ Ευόσμου, κόντρα στη Νόλικο και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί της υποχρεώσεις της και στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από τη νίκη στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Αρη, στο Αλεξάνδρειο.

Σήμερα (15/10) στην αίθουσα τροπαίων του Γυμναστικού συλλόγου έγινε η επίσημη παρουσίαση του τμήματος βόλεϊ του Ηρακλή για το Τσάμπιονς Λιγκ, στα πλαίσια των κανόνων της CEV. To παρών έδωσαν όλοι παίκτες, οι προπονητές και η διοίκηση του ΤΑΑ. Ολοι τους υποσχέθηκαν έναν Ηρακλή ανταγωνιστικό, έναν Ηρακλή έτοιμο για διακρίσεις.

Στο κεντρικό πάνελ που είχε στηθεί μπροστά από τα τρόπαια του συλλόγου,  βρίσκονταν ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, ο Σωτήρης Δρίκος, ο Κώστας Προύσαλης και ο Σωκράτης Τζιουμάκας. Ολοι τους ζήτησαν την συμπαράσταση του κόσμου και έδωσαν ραντεβού για την Τετάρτη (19/10) στο ΔΑΚ Ευόσμου στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ στο παιχνίδι με την Νόλικο.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top