“Επιστρέφουμε με όνειρα και προσδοκίες”

Ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου στην παρουσίαση της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, τόνιε πως ο Ηρακλής επιστρέφει και πάλι εκεί που του αξίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και …

Ηρακλής

Ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου στην παρουσίαση της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, τόνιε πως ο Ηρακλής επιστρέφει και πάλι εκεί που του αξίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και ζήτησε ο κόσμος να στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια που έγινε.

«Σας καλωσορίζω στην παρουσίαση της ομάδας. Ο Ηρακλής επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στην φυσική του θέση. Λείψαμε και επιστρέφουμε με όνειρα και προσδοκίες . Να ευχηθώ και να καλωσορίζω όλους όσοι ήρθαν φέτος στον Ηρακλή για να  ζήσουν μαζί μας το όνειρο τους.

Να ευχαριστήσω, επίσης και τους χορηγούς που μας στηρίζουν. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω του Τάσο Αδαμίδη και Ανδρέα Γαλιώνη για την βοήθεια τους. Όπως ξέρετε είχαμε μια περιπέτεια, με την άδεια πλέον τελείωσε και συγκεντρωνόμαστε στους στόχους μας. Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα με νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα.

Ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνέχεια.  Ελπίζω να πάνε όλα  καλά. Ευχαριστώ τον κόσμο για την ανταπόκριση του στο κάλεσμα για τα διαρκείας. Ραντεβού την Τετάρτη στο ΔΑΚ Ευόσμου για το παιχνίδι με την Νόλικο».

Σχετικά Άρθρα

Πλέον, η παρουσία του κόσμου συνιστά ζήτημα αγωνιστικής επιβίωσης

Βόλει

ΤΑΑ: “Γιάννη, σε ευχαριστούμε – Πάντα ανοικτή η πόρτα…”

Βόλει

Back to Top