Το “ευχαριστώ” του Γρηγόρη Ιωαννίδη

Μετά την απόφαση του Ανδρέα Παντελή να αναθέσει την υπόθεση στο CAS σε άλλο δικηγόρο, ο Γρηγόρης Ιωαννίδης έστειλε στο mail της BlueArena την ακόλουθη …

Ηρακλής

Μετά την απόφαση του Ανδρέα Παντελή να αναθέσει την υπόθεση στο CAS σε άλλο δικηγόρο, ο Γρηγόρης Ιωαννίδης έστειλε στο mail της BlueArena την ακόλουθη -συγκινητική- γραπτή δήλωση:

“Τις τελευταίες 24 ώρες έχουμε λάβει εκατοντάδες μηνύματα από φίλους του Ηρακλή, σε βαθμό που πλέον δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε όλα. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και συμπαράσταση που μας έχουν δείξει. Είναι γεγονός ότι οι φίλοι του Ηρακλή έχουν εκτιμήσει την αξιοπρέπεια και την αλήθεια και έχουν διαπιστώσει ποιος πρεσβεύει αυτές τις χάρες. Η συμπαράστασή τους αυτό δηλώνει εύλογα.

Καταφέραμε να πετύχουμε την παραμονή της έφεσης στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο και αυτό για εμάς είναι μια ηθική δικαίωση, αλλά και αναγνώριση ότι η σκληρή δουλειά και τα έξοδα των φιλάθλων και τα δικά μας, δεν θα πάνε χαμένα. Ο φάκελος είναι έτοιμος, τα στοιχεία έχουν προετοιμαστεί, όπως και οι καταθέσεις των μαρτύρων. Ειδικό βάρος όμως έχουμε δώσει στην νομική ανάλυση, η οποία αποδεικνύει πέρα κάθε λογικής αμφιβολίας ότι οι επιτροπές της ΕΠΟ έχουν, εσκεμμένα, εφαρμόσει λάθος ερμηνεία. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αλήθεια θα λάμψει και ευχόμαστε στους νέους συναδέλφους που έχουν πάρει εντολή κάθε δυνατή επιτυχία.

Συνεχίζοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους στενούς μου συνεργάτες, στα γραφεία μας στην Κύπρο, Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία για την πολύτιμη βοήθεια τους στην περισυλλογή και ανάλυση των στοιχείων, καθώς επίσης και στο χτίσιμο των ογκωδέστατων φακέλων που έχουμε ήδη στείλει στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο. Ευχαριστώ θερμά τους πρώην συνεργάτες μου στην ΠΑΕ, Κώστα Κεφαλά και Χαρίλαο Χαρίτων και τις Ειρήνη και Όλγα στην γραμματεία της ΠΑΕ. Χωρίς την βοήθεια αυτών των ανθρώπων δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε. Ένα ευχαριστώ και στις προηγούμενες διοικήσεις της ΠΑΕ, που με συνεχείς εντολές συνέχιζαν να δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, όπως επίσης και τους εξαίρετους συναδέλφους μου Αλέξανδρο Βαγιάτα και Αλέξανδρο Αδαμίδη.

Επίσης ευχαριστώ και τους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας. Εάν δυσαρέστησα κάποιους, δεν είχα πρόθεση, ελπίζω να με συγχωρέσουν.

Κλείνοντας, θέλω να αφιερώσω όλη την δουλειά που έχουμε κάνει και κάθε επιτυχία από εδώ και πέρα στον αξιαγάπητο πατέρα μου, που έφυγε ξαφνικά από την ζωή. Πριν φύγει μου ζήτησε να κερδίσω αυτήν την υπόθεση για τον Ηρακλή που τόσο αγαπούσε. Ελπίζω να μην τον διέψευσα.

Αφήνω για το τέλος την πηγή δύναμης της ιδέας που λέγεται Ηρακλής, που δεν είναι άλλη από τους φιλάθλους του. Ευχαριστώ όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας και όλους όσους συνέβαλαν από το υστέρημα τους για αυτόν τον δίκαιο και ευγενικό αγώνα για την αλήθεια και την δικαιοσύνη. Είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι της Ελλάδας και τους αξίζει ένα καλύτερο αύριο.

Εμείς θα σταθούμε κοντά τους και δεν θα σταματήσουμε να ενισχύουμε την προσπάθειά τους. Ανήκουμε σε μια μεγάλη οικογένεια η οποία έχει παρελθόν, παρόν και πάνω από όλα, έχει μέλλον.

Σας ευχαριστώ όλους, 1000 Χρόνια Ηρακλής”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top