Κατσαβάκης: “Χωρίς τον κόσμο δεν υπάρχει Ηρακλής”

Ο Μάκης Κατσαβάκης, μίλησε στο “Αθλητικό Metropolis” για την επόμενη ημέρα του Ηρακλή, ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου, ενώ είπε πως θα περιμένει τον Ηρακλή …

Ηρακλής

Ο Μάκης Κατσαβάκης, μίλησε στο “Αθλητικό Metropolis” για την επόμενη ημέρα του Ηρακλή, ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου, ενώ είπε πως θα περιμένει τον Ηρακλή και τις όποιες αποφάσεις πάρει ο Ανδρέας Παντελή.

Αρχικά τόνισε: «Η προσπάθεια, που ήταν να γίνει για τη Σούπερ Λίγκα, βρίσκεται πλέον στο ελάχιστο. Γίνεται μία προσπάθεια με ΑΦΜ, ενδεχομένως θα είναι το γάντζωμα να μείνει η ομάδα σε κάποια επαγγελματική κατηγορία και φυσικά για να ανασυνταχθεί, όσος χρόνος κι αν υπάρχει. Φυσικά, θα πρέπει να υπάρξει και μεγάλη προσπάθεια για ενίσχυση της ομάδας. Όλα αυτά αφορούν τις κινήσεις και τις ενέργειες για να μη ξεκινήσει από το μηδέν, για να μην παίξει δηλαδή στη Δ΄ εθνική. Θα πρέπει να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια»,

Συνεχίζοντας ο Μάκης Κατσαβάκης συμπλήρωσε: «Θα περιμένω το σκεπτικό του προέδρου. Αν πάμε Β΄ εθνική, με όποιο υλικό έχουμε και αφού πρωτίστως κάνουμε κουβέντα με τον πρόεδρο, βάζοντας επί τάπητος όλες τις άλλους παραμέτρους. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Να είμαστε όσο κοντά στην μεγάλη κατηγορία. Άλλωστε, αν μείνουν τα παιδιά, αλλά και να κάνουμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις, ότι προλάβουμε, θα υπάρχει φυσικά και η βοήθεια από τον κόσμο, άλλωστε χωρίς τη βοήθεια από τον κόσμο, δεν γίνεται τίποτα, η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει. Χωρίς τον κόσμο δεν είμαστε τίποτα. Θέλουμε τη βοήθεια του».

Καταλήγοντας ο Σερραίος τεχνικός τόνισε: «Πολλές ομάδες ψάχνονται ακόμη. Έπρεπε να είχαν παρθεί αποφάσεις… Μας πονάει και μας πληγώνει, αυτή η κατάσταση, αφού είπαν να το καθαρίσουν, δεν βλέπω ωστόσο τόλμη για να γίνει κάθαρση».

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top