Η ΕΠΟ βγάζει (επιτέλους) απόφαση για το Διαιτητικό!

Μία απόφαση που δεν αποκλείεται να αλλάξει άρδην τα δεδομένα στην υπόθεση της ασφαλιστικής ενημερότητας θα πάρει την ερχόμενη Τρίτη η εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ. Πιο …

Ηρακλής

Μία απόφαση που δεν αποκλείεται να αλλάξει άρδην τα δεδομένα στην υπόθεση της ασφαλιστικής ενημερότητας θα πάρει την ερχόμενη Τρίτη η εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ.

Πιο συγκεκριμένα, τα (επτά) άτομα που συμμετέχουν στην επιτροπή θα αποφασίσουν αν το Διαιτητικό δικαστήριο είναι αρμόδιο για τις υποθέσεις των ενημεροτήτων. Ένα αίτημα που είχε καταθέσει ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Πέτρος Καϊμακάμης πριν από περίπου ένα μήνα.

Αφορμή για να ασχοληθεί η εκτελεστική γραμματεία με την υπόθεση, είναι ένα νομικό τέχνασμα της Αναγέννησης Καρδίτσας, που αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα με τους κυανόλευκους, με το οποίο κατάφερε να πιέσει την ΕΠΟ να εκδόσει μια ξεκάθαρη απόφαση.

Εφόσον αποφανθεί ότι το Διαιτητικό είναι αρμόδιο, τότε ο Ηρακλής επιστρέφει δυναμικά στο θέμα της ασφαλιστικής ενημερότητας με τις πιθανότητες να κερδίσει αυτή την υπόθεση να είναι με το μέρος του.

Αν η ΕΠΟ αποφανθεί ότι δεν είναι αρμόδιο, τότε έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με όσα υποστήριξε ενώπιον του CAS, όπως τόνισε και με δηλώσεις του πριν από λίγη ώρα ο Γρηγόρης Ιωαννίδης στον FM 100. Σε αυτή την περίπτωση, η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ θα έχει στα χέρια της ένα ακόμη όπλο στη μάχη που θα δώσει στη Λοζάνη.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top