Γουόρντ: “Πέρασα δύσκολα στην Ελλάδα”

Ο Νικ Γούορντ, αποχώρησε και αυτός από τον Ηρακλή, χωρίς να καταφέρει να φορέσει την φανέλα με τον Ημίθεο στο στήθος. Ο Αυστραλός μέσος, με …

Διάφορα

Ο Νικ Γούορντ, αποχώρησε και αυτός από τον Ηρακλή, χωρίς να καταφέρει να φορέσει την φανέλα με τον Ημίθεο στο στήθος. Ο Αυστραλός μέσος, με δηλώσεις του τόνισε πως αποχώρησε με τις χειρότερες εντυπώσεις από τη χώρα μας. Να σημειωθεί πως ο 26χρονος Αυστραλός επέστρεψε στην πατρίδα για να παίξει στη Ουέλινγκτον Φοίνιξ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αυστραλός: “Είχαν όλες αυτές τις εφέσεις στα δικαστήρια για να επιστρέψουν στη Σούπερ Λίγκα από μία υπόθεση της περασμένης χρονιάς. Το έγγραφο πλαστογραφήθηκε από τον πρώην πρόεδρο. Δεν γνωρίζω πολλά, υπάρχει πολλή διαφθορά και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία είπε όχι, ότι το δικαστήριο δεν έχει την αρμοδιότητα. Οπότε μας έριξαν και πάλι σε χαμηλότερη κατηγορία. Μετά οι υπεύθυνοι της ομάδας πήγαν σε άλλο δικαστήριο, κάτι που ήταν πολύ απογοητευτικό για μένα. Περίμενα σε ένα ξενοδοχείο για να προπονηθώ, χωρίς να πληρώνομαι, περιμένοντας την κοπέλα μου να έρθει. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος”, τόνισε αρχικά ο πρώην παίκτης του “Γηραιού”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top