Αθώος και ο Διαγόρας

Νέα αθωωτική απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, καθώς απαλλάχθηκε ο Διαγόρας από τις κατηγορίες για δωροδοκία και στοίχημα σχετικά με το …

Διάφορα

Νέα αθωωτική απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, καθώς απαλλάχθηκε ο Διαγόρας από τις κατηγορίες για δωροδοκία και στοίχημα σχετικά με το παιχνίδι με την Ηλιούπολη.

Οι Ροδίτες είχαν υποβιβαστεί πρωτόδικα στη Football League 2 από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League-Football League 2, ωστόσο η Επιτροπή Εφέσεων ήρθε κι αυτή τη φορά να ανατρέψει τα δεδομένα, βγάζοντας απαλλακτική απόφαση για τον Διαγόρα.

Aναλυτικά, η απόφαση:

“Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, Παρασκευή  14/10/2001, έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Συνεκδικάζοντας τις εφέσεις της ΠΑΕ Διαγόρας, του προέδρου Δ. Λερογιάννη, του μεγαλομετόχου Κ. Χρυσοχοΐδη, του προπονητή Π. Ρουτζιέρη, του ποδοσφαιριστή Γ. Πουλόπουλου και του διαιτητή Γ. Σέγκου κατά της υπ΄ αριθμόν 305/6-10-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ενωσης Β’-Γ’ Εθνικής, με την υπ΄ αριθμόν 207/14-10-2011 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία  τις εφέσεις. Εξαφανίζει τις δια αυτών προσβαλλομένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Κηρύσσεται αναρμόδια προς εκδίκαση της έφεσης του διαιτητή Γ. Σέγκου και παραπέμπει κατά τούτο την υπόθεση  στην αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Απαλλάσσει τους λοιπούς εκκαλούντες των αποδοθέντων σ΄αυτούς πειθαρχικών παραπτωμάτων.”

Παράταση στην αγωνία για Παναχαϊκή

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της Παναχαϊκής, εξελίξεις θα υπάρξουν τελικά από βδομάδα.

Οι δικαστές ζήτησαν να τους δοθούν τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της ακροαματικής διαδικασίας, με βάση τα οποία υποβιβάστηκε η Παναχαϊκή, κι έτσι η απόφαση για την τύχη της πατρινής ομάδας δεν βγήκε σήμερα, με την αγωνία των Αχαιών να παρατείνεται.

Πηγή: Soccerplus

Σχετικά Άρθρα

Back to Top