Να… τριτώσει το καλό

Αναμφίβολα το παιχνίδι ανάμεσα στον Αρη και τον Ηρακλή είναι αυτό που κεντρίζει τα βλέμματα των φιλάθλων στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ …

Ηρακλής

Αναμφίβολα το παιχνίδι ανάμεσα στον Αρη και τον Ηρακλή είναι αυτό που κεντρίζει τα βλέμματα των φιλάθλων στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ των ανδρών.


Οι κυανόλευκοι θα φιλοξενηθούν από τους κίτρινους στο Αλεξάνδρειο και θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις τους. Πέρα από καλύτερη ομάδα ο Ηρακλής θα έχει και ένα ακόμη σύμμαχο, που είναι η προϊστορία μεταξύ των δύο αντιπάλων στις πρεμιέρες των τελευταίων δώδεκα ετών.

Ο Ηρακλής ως φιλοξενούμενος έχει αντιμετωπίσει δύο φορές τον Αρη και το αποτέλεσμα ήταν το γνωστό… νίκη.

Την πρώτη φορά (2000-01) έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με τους κυανόλευκους να επικρατούν με 2-3 (18-25, 25-18, 29-27, 20-25, 21-23). Πρωταγωνιστής εκείνης της αναμέτρησης ο Αντρέι Κράβαρικ, ο οποίος σημείωσε 23 πόντους.

Η δεύτερη φορά (2008-09) που στην έναρξη του πρωταθλήματος ο Ηρακλής έπαιξε κόντρα στους κίτρινους έκανε… περίπατο, επικρατώντας με 3-0 (16-25, 22-25, 17-25).

Έτσι, το συγκρότημα του Σωτήρη Δρίκου θέλει το καλό να τριτώσει αύριο στο Παλέ και η χρονιά να μπει με τους ιδανικότερους οιωνούς.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top