Κολύμπατζης: «Παντού πρωταγωνιστές»

Ο πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ, Θεόφιλος Κολύμπατζης εξέφρασε την πεποίθηση του ότι τη φετινή σεζόν «χτίστηκε» ένα σύνολο, που θα κυριαρχήσει εντός και εκτός των …

Ηρακλής

Ο πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ, Θεόφιλος Κολύμπατζης εξέφρασε την πεποίθηση του ότι τη φετινή σεζόν «χτίστηκε» ένα σύνολο, που θα κυριαρχήσει εντός και εκτός των συνόρων, προϊδεάζοντας μ’ αυτό τον τρόπο τον κόσμο για τη διάρκεια της περιόδου.

«Θεωρώ ότι ,αναλόγως των περιστάσεων, φτιάξαμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα ανάλογη των στόχων και της ιστορίας της ομάδας μας.

Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε στην Ελλάδα και στο Champions League όπου επιστρέφουμε και σ’ αυτή την προσπάθεια έχουμε την στήριξη του κόσμου μας την οποία περιμένουμε πιο έντονα από ποτέ» δήλωσε αρχικά ο κ. Κολύμπατζης και κατέληξε:

«Ευχόμαστε να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες της Volleyleague ΟΠΑΠ. Το τέλος του πρωταθλήματος να μας βρει όλους ενωμένους όπως και τώρα, κι όσον αφορά τους πρωταγωνιστές αθλητές, υγεία σε αυτούς και την οικογένεια τους».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top