«Δεν μας ενδιαφέρουν οι ταμπέλες»

Με τις δηλώσεις τους οι Νίκος Σμαραγδής, Γιώργος Τζιουμάκας έδειξαν ότι κρατάνε χαμηλά την… μπάλα και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υποτιμήσουν κανέναν αντίπαλο. Αμφότεροι …

Ηρακλής

Με τις δηλώσεις τους οι Νίκος Σμαραγδής, Γιώργος Τζιουμάκας έδειξαν ότι κρατάνε χαμηλά την… μπάλα και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υποτιμήσουν κανέναν αντίπαλο.

Αμφότεροι οι παίκτες του Ηρακλή τόνισαν ότι είναι νωρίς για προγνωστικά και συμφώνησαν ότι όλα θα διαπιστωθούν μέσα στο παρκέ.

«Υπάρχουν πολλά καινούργια πράγματα στην ομάδα, σε όλους τους τομείς και είναι λογικό να θέλουμε το χρόνο μας Κάθε μέρα, θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι, θα διορθώνουμε τις αδυναμίες μας έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει», λέει ο Νίκος Σμαραγδής ο οποίος όπως και οι υπόλοιποι αδημονεί και για την επιστροφή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Σίγουρα είναι μια μεγάλη πρόκληση κι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος, αφού οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες. Αυτή τη στιγμή όμως και λόγω του ότι δεν είμαστε έτοιμοι στο βαθμό που θέλουμε, βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά… Βλέψεις ο Ηρακλής είχε και έχει, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή προέχει το σήμερα και όχι το αύριο»

Ο Χαλκιδικιώτης κεντρικός χωρίς να το απορρίπτει, δεν αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί για την ομάδα του και εξηγεί το γιατί: «Αυτό τον τίτλο μας τον έχον αποδώσει κάποιοι εκτός ομάδας. Καλώς ή κακώς αυτή τη στιγμή καμία ομάδα δεν έχει δείξει ξεκάθαρα δείγματα γραφής, οπότε είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για φαβορί και αουτσάίντερ».

Ο Γιώργος Τζιουμάκας είναι ένα από τα πρόσωπα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, αφού στα 16 του χρόνια διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ηρακλή με τον ίδιο να δηλώνει: «…έτοιμος για αυτό που ακολουθεί! Φυσικά τόσο εγώ όσο και η ομάδα θέλουμε χρόνο, αλλά νομίζω ότι από την αρχή θα φανεί η ποιότητα που έχουμε ως ομάδα».

Όπως κι ο Σμαραγδής αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί τονίζοντας ότι: «Εμείς ότι είναι να πούμε θα το πούμε στο γήπεδο. Τα περί φαβορί είναι απλές θεωρίες, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα έχει παίκτες υψηλού επιπέδου και μπορεί να έχει και υψηλές βλέψεις», ωστόσο περιμένει ότι η φετινή Volleyleague «θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, αφού όλες οι ομάδες έχουν διαμορφώσει μπάτζετ στα μέτρα τους και σχεδόν όλα τα παιχνίδια θα είναι αμφίρροπα. Αυτό είναι σημαντικό για το ενδιαφέρον του κόσμου, ενώ εξίσου σημαντικό είναι ότι πολλοί νεαροί αθλητές παίρνουμε ευκαιρίες και στο χέρι μας είναι να τις εκμεταλλευτούμε».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top