Τι λέει ο ατζέντης του Δημητριάδη

Ο εκπρόσωπος του 14χρονου Τάσου Δημητριάδη, επικοινώνησε με την  BlueArena, θέλοντας να καταθέσει την άποψή του για το ρεπορτάζ που φιλοξενήσαμε σχετικά με τον πελάτη …

Ακαδημία

Ο εκπρόσωπος του 14χρονου Τάσου Δημητριάδη, επικοινώνησε με την  BlueArena, θέλοντας να καταθέσει την άποψή του για το ρεπορτάζ που φιλοξενήσαμε σχετικά με τον πελάτη του. Ο Λευτέρης Σιδηρόπουλος ξεκαθάρισε ότι όσο εκπροσωπεί τον πιτσιρικά, δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα.

Επιβεβαίωσε ότι ο Δημητριάδης δέχεται ασφυκτικές πιέσεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ωστόσο υποστήριξε ότι… “Το παιδί προπονείται στον Αχιλλέα Τριανδρίας, λόγω του χάους που επικρατεί στις ακαδημίες του Ηρακλή. Ενημερώσαμε τον Χάγκαν για το ενδιαφέρον γερμανικής ομάδας και αν όλα πάνε καλά, θα φέρουμε χρήματα στον Ηρακλή. Όσο είμαι εγώ ο ατζέντης του, δεν πρόκειται να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα”.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ BLUEARENA

Στις 20 Αυγούστου είχαμε δημοσιεύσει ένα θέμα με τον 14χρονο μεσοεπιθετικό του Ηρακλή, Τάσο Δημητριάδη, ο οποίος συμμετείχε σε κάποιες προπονήσεις της Σάλκε. Τα δραματικά γεγονότα με την ΠΑΕ Ηρακλής, δεν μας επέτρεψαν να παρακολουθήσουμε όπως θα έπρεπε την υπόθεση. Με αφορμή το mail ενός αναγνώστη της ιστοσελίδας μας, ρωτήσαμε και μάθαμε για την εξέλιξη της υπόθεσης του Δημητριάδη.

Ο 14χρονος που θεωρείται ένας από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του, επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη. Δεν προπονείται όμως στην Μίκρα, ως όφειλε, αλλά στη Μεσήμβρια! Ναι, καλά διαβάσατε. Ο Δημητριάδης συμμετέχει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, χωρίς να έχει αυτό το δικαίωμα, μιας και το δελτίο του βρίσκεται στην κατοχή του Ηρακλή!

Πώς συμβαίνει αυτό; Ρωτήστε καλύτερα τους συμβουλάτορες του πιτσιρικά, καθώς και τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό επικοινωνούσε τηλεφωνικά με το παιδί για να το ψήσει να φύγει από τον Ηρακλή και να πάει στον ΠΑΟΚ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η αντίδραση του μοναδικού (ίσως) ανθρώπου που ασχολείται νυχθημερόν με τις ακαδημίες του Ηρακλή. Του Εμπενίζερ Χάγκαν. Μόλις του ζητήθηκε το δελτίο από την πλευρά του Δημητριάδη, εκείνος ήταν απόλυτος, παρά τις πιέσεις που του ασκήθηκαν. “Όσο είμαι εγώ στις ακαδημίες του Ηρακλή, δελτίο παιδιού για να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα δεν δίνω”.

Όσο όμως ο Γκανέζος δεν θα έχει συμπαραστάτες μέσα από τον Ηρακλή, τόσο ευκολότερη θα γίνεται η δουλειά των… αρπακτικών.

Τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της BlueArena για τις ακαδημίες του Ηρακλή θα συνεχιστούν…

Σχετικά Άρθρα

Όσο θα υπάρχουν τέτοια Ηρακλάκια, ο Ηρακλής θα γιγαντώνεται… (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top