Λ.Φ.Β.Η: “Ολοι διαρκείας”

Με ανακοίνωση της η Λέσχη Φίλων Βόλλεϋ Ηρακλή καλεί τα μέλη της αλλά και τον υπόλοιπους φίλους του συλλόγου σε μαζική συμμετοχή στην αγορά …

Ηρακλής

Με ανακοίνωση της η Λέσχη Φίλων Βόλλεϋ Ηρακλή καλεί τα μέλη της αλλά και τον υπόλοιπους φίλους του συλλόγου σε μαζική συμμετοχή στην αγορά των καρτών διαρκείας για την ομάδα βόλλεϋ.

“Η Λέσχη Φίλων Βόλλεϋ Ηρακλή καλεί τα μέλη της αλλά και τον υπόλοιπους φίλους του συλλόγου σε μαζική συμμετοχή στην αγορά των καρτών διαρκείας για την ομάδα βόλλεϋ. Μετά την οριστική και αυτονόητη απόφαση της ΕΕΑ για συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα  η οικονομική αρωγή όσων το δυνατό περισσότερων Ηρακληδέων, στην προσπάθεια του τμήματος για την εκπλήρωση των φετεινών στόχων,  είναι επιβεβλημένη.

Μέσα από μια πολύ δύσκολη  και αβέβαιη οικονομικά εποχή για όλους μας, θα κληθούμε να αποδείξουμε ότι ο κόσμος που πραγματικά αγαπά τον σύλλογο είναι περισσότερος απ’ όσο φανταζόμαστε. Ειδικά για την ομάδα βόλλεϋ η οποία θα κληθεί φέτος να κρατήσει ψηλά την περηφάνεια του Ηρακληδέα, σαρώνωντας στο πέρασμά της τους πάντες.

Τέλος ελπίζουμε ότι θα είναι η τελευταία φορά που ο Ηρακληδέας  περνάει το μαρτύριο της αδειοδότησης κάποιου τμήματος και με αφορμή αυτό το γεγονός εφιστούμε την προσοχή των υπευθύνων, να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες εγκαίρως,  έτσι ώστε να μην ξανασυμβεί παρόμοια περίπτωση σε κανένα επαγγελματικό τμήμα του συλλόγου, διότι η αντοχή και η υπομονή όλων έχει εξαντληθεί εδώ και πολύ καιρό”.

Το Δ. Σ.  της Λ.Φ.Β.Η.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top