Και… επίσημα άδεια (video)

Και με τη… βούλα ο Ηρακλής εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην Α1 βόλεϊ, καθώς η ΕΕΑ ανακοίνωσε την χορήγηση του πολυπόθητου πιστοποιητικού στην ομάδα.  Αναλυτικά, η …

Ηρακλής

Και με τη… βούλα ο Ηρακλής εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην Α1 βόλεϊ, καθώς η ΕΕΑ ανακοίνωσε την χορήγηση του πολυπόθητου πιστοποιητικού στην ομάδα. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΕΑ, αναφέρει: 

“Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε, σήμερα, πιστοποιητικό συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Κατηγορίας Βόλεϊ και στο ΤΑΠ Ηρακλής.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσκόμισε τα απαραίτητα έγγραφα εκχώρησης μέρους της επιχορήγησης, που δικαιούται από την ΕΣΑΠ, στην αρμόδια ΔΟΥ για την τακτοποίηση φορολογικών της εκκρεμοτήτων”.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο τιτάνιος αγώνας των διοικούντων απέδωσε καρπούς και ο Ηρακλής απέκτησε το δικαίωμα συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις του βόλεϊ.

Η εκκρεμότητα που υπήρχε με την εκχώρηση του ποσού των 46.000 ευρώ στην Εφορία, τακτοποιήθηκε και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε το πιστοποιητικό στην ομάδα.

“Παραδώσαμε το έγγραφο και πλέον επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στον Άρη”, ανέφερε ο Γιώργος Μανωλόπουλος, εμφανώς ανακουφισμένος μετά την αίσια κατάληξη της υπόθεσης που προκάλεσε έντονο προβληματισμό.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ αναμένεται στα επόμενα λεπτά…

Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΛΕ

Σχετικά Άρθρα

Μιχαέλα Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής είναι ταυτόσημος με τον Κράβαρικ…” (pics)

Βόλει

Back to Top