“Πολυεργαλείο” της διαπλοκής η Δευτεροβάθμια…

Σε εξαιρετικά χρήσιμο «εργαλείο» της ΕΠΟ και του συστήματος της διαπλοκής του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αναδείχθηκε η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας. Αυτό, διότι, για όποιον παρακολούθησε …

Ροπαλιές

Σε εξαιρετικά χρήσιμο «εργαλείο» της ΕΠΟ και του συστήματος της διαπλοκής του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αναδείχθηκε η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας.


Αυτό, διότι, για όποιον παρακολούθησε την πορεία των πραγμάτων σε αυτό το καλοκαίρι της δήθεν «κάθαρσης», καθίσταται σαφές ότι κάποιες αποφάσεις δικαιοδοτικών οργάνων…   «ξέφυγαν» από τα «θέλω» του «τριγώνου» ΕΠΟ – Super League – Αστέρας Τρίπολης. Συγκεκριμένα, επρόκειτο για την δικαίωση του Ηρακλή από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και για την καταδικαστική απόφαση υποβιβασμού των Τριπολιτσιωτών από το Πρωτοβάθμιο Όργανο της Super League. Και στις δύο περιπτώσεις, όμως, η ΕΠΟ του Σοφοκλή Πιλάβιου, ήταν εκεί, προκειμένου να καθησυχάσει τον Μποροβήλο και τους συν αυτώ, σκορπώντας ικανοποίηση και πηγαία ανακούφιση στους… 631 φίλους του Αστέρα.


Η μεθοδολογία, που επελέγη από το «σύστημα» η ίδια: η προσφυγή στο Δευτεροβάθμιο Όργανο της ΕΠΟ. Στην περίπτωση των «κυανολεύκων» η Εφέσων «διαρρηγνύει ιμάτια», μη αναγνωρίζοντας στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο αρμοδιότητα ανατροπής της δικής της απόφασης και προχώρησε στο προαποφασισμένος σχέδιο ανένδοτα. Στην περίπτωση του υποβιβασμού της Τρίπολης, ανέτρεψε την αρχική απόφαση και παρέδωσε την παρέα του Μποροβήλου άσπιλη και αμόλυντη στην κοινωνία του  Ελληνικού ποδοσφαίρου.


Πραγματικό «πολυεργαλείο» για το «σύστημα» η δευτεροβάθμια της ΕΠΟ…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top