Μπερμπέρογλου: “Το θέμα πλέον είναι τυπικό”

Ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, μίλησε σήμερα (11/10), στο «Libero fm 107,4» και τόνισε πως το θέμα της αδειοδότησης από την ΕΕΑ είναι πλέον τυπικό. Παράλληλα, έκανε …

Ηρακλής

Ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, μίλησε σήμερα (11/10), στο «Libero fm 107,4» και τόνισε πως το θέμα της αδειοδότησης από την ΕΕΑ είναι πλέον τυπικό. Παράλληλα, έκανε έκκληση στον κόσμο του Ηρακλή να στηρίξει το τμήμα του βόλλεϊ και να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας.

Αρχικά τόνισε: «Το θέμα είναι πλέον τυπικό. Η ιστορία αυτή μας ταλαιπώρησε ένα μήνα, έγιναν πέτρα τα στομάχια μας, αλλά όλα είναι πλέον τυπικά. Είχαμε καταθέσει ότι χρειαζότανε και ότι μας ζητήθηκε και σήμερα το ΤΑΑ θα τακτοποιήσει ένα χρέος του ΓΣ για να πάρουμε και τυπικά το πιστοποιητικό και να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα. Υπάρχει μια μεγάλη δικαίωση. Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος. Εχουμε να τρέξουμε μέσα σε πέντε μέρες θέματα ενός μήνα. Την Τετάρτη έχουμε το πρώτο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ και την Παρασκευή με τον Αρη. Θα βγω τις επόμενες ημέρες και θα πω μερικά πράγματα γιατί κάποιοι κηνυγάνε τον Ηρακλή, έχουνε γίνει πάρα πολλά πράγματα, εμείς κρατήσαμε χαμηλούς τόνους, όλο αυτό το διάστημα».

Είπε ακόμα: «Δεν υπήρχε ούτε μυαλό ούτε διάθεση να κάνουμε την παρουσίαση της ομάδας για το Τσάμπιονς Λιγκ. Απευθύνω έκκληση στον κόσμο του Ηρακλή, να στηρίξει την ομάδα. Ποτέ δεν παρακάλεσα, αυτή τη στιγμή όμως πραγματικά πρέπει να συστρατευθεί γύρω από το βόλεϊ. Διεκδικούμε το πρωτάθλημα και έχουμε βαθύ στόχο για την Ευρώπη. Πρέπει να γίνει από αύριο συναγερμός για τα διαρκείας. Στόχος μας είναι τα 500 διαρκείας. Θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε το στολίδι του συλλόγου μας. Ευχαριστώ δημόσια και μέσα από την καρδιά μου τον Θεόφιλο Κολυμπάτζη».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top