Ψυχάρα ο Προύσαλης

Ο Κώστας Προύσαλης ήταν ο μοναδικός από τους διεθνείς που δεν υπέγραψε την ανακοίνωση, με την οποία ζητούν να μην ισχύει ο αποκλεισμός δύο …

Ηρακλής

Ο Κώστας Προύσαλης ήταν ο μοναδικός από τους διεθνείς που δεν υπέγραψε την ανακοίνωση, με την οποία ζητούν να μην ισχύει ο αποκλεισμός δύο ετών στον Νίκο Ρουμελιώτη, λόγω της αποχής από τα φιλικά με την εθνική Σερβίας.

Ο πασαδόρος του Ηρακλή μιλώντας στο gazzetta.gr, εξέφρασε την πικρία του που για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει γίνει η παραμικρή αναφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κυανόλευκοι με την ΕΕΑ.

“Δεν πολυασχολήθηκα με την ανακοίνωση γιατί για εμένα υπάρχει πολύ πιο σημαντικό θέμα που είναι η επιβίωση της ομάδας μου. Από τη στιγμή που βγάλανε μια ανακοίνωση χωρίς να αναφέρονται και να στηρίζουν τους αθλητές του Ηρακλή, δεν μπορούσα να υπογράψω κανένα τέτοιο χαρτί. Δεν λέω ότι είναι λάθος, αλλά για εμένα προέχει το θέμα του Ηρακλή.
Αν την Τετάρτη δεν πάρουμε άδεια δεν θα έχω δουλειά”.

Για τον ΠΑΣΑΠ: “Δηλαδή για τον ΠΑΣΑΠ υπάρχει ο Ρουμελιώτης και όχι οι 8 με 9 Έλληνες παίκτες του Ηρακλή; Τόσες μέρες τούς λέω να βγάλουν μια ανακοίνωση και για το θέμα αυτό, αλλά τίποτα”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top