Φάκος: “Νέες διώξεις σήμερα”

Στην αποκάλυψη πως την Τρίτη (11/10) θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με πέντε νέες υποθέσεις «στημένων» αγώνων, όπου εμπλέκονται ομάδες από τη Football League …

Διάφορα

Στην αποκάλυψη πως την Τρίτη (11/10) θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με πέντε νέες υποθέσεις «στημένων» αγώνων, όπου εμπλέκονται ομάδες από τη Football League και Football League 2, στις οποίες θα ασκηθούν νέες διώξεις, προέβη ο Ανδρέας Φάκος.

«Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις και αύριο θα εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση. Εμπλέκονται ομάδες της  Football League  και Football League  2. Τα στοιχεία των  πέντε νέων αυτών υποθέσεων θα σταλούν και στην αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή», τόνισε αρχικά ο Επίτιμος Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου στην εκπομπή «ΔΙΚΗ» του ΣΚΑΪ, για να συμπληρώσει:

«Μέχρι στιγμής έχουν ασκηθεί αρκετές διώξεις. Δεν πρέπει να προτρέχουμε και να κάνουμε δίκες εξπρές. Όταν το πνεύμα δεν είναι καθαρό δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Όταν έχουμε τεκμηριωμένα στοιχεία δεν θα χαριστούν ούτε οι εισαγγελείς ούτε οι επιτροπές σε κανέναν. Κάντε λίγο υπομονή. Μέχρι τώρα δεν πρέπει να έχουμε κανένα παράπονο καθώς έχουν εξεταστεί πάνω από 30 υποθέσεις».

Όσον αφορά στην εξέλιξη της υπόθεσης των «στημένων» αγώνων, ο Φάκος κατέληξε:

«Δεν έχουν έρθει τα στοιχεία που έχουμε ζητήσει από τις 8 χώρες. Ο κ. Κασίμης προσπάθησε να επισπεύσει τη διαδικασία στο τελευταίο του ταξίδι στο εξωτερικό. Ήρθαν απαντήσεις από την Κύπρο σχετικά με το άνοιγμα λογαριασμών, ενώ έχω ζητήσει από τη ΣΔΟΕ επιπλέον στοιχεία. Έχω ερευνήσει τις ομιλίες της ΕΥΠ που ήρθαν με το πόρισμα, ενώ ήρθε και δεύτερο πακέτο από το τμήμα εκβιασμών».

Πηγή: Onsports

Την Τρίτη (11/10) θα γίνουν γνωστές οι τέσσερις ομάδες και η μία από τη Football League 2.

Τελειωμό δεν έχουν οι διώξεις σε ομάδες όλων των κατηγοριών για συμμετοχή στα στημένα παιχνίδια.

Σήμερα Τρίτη, ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας αναμένεται να εκδώσει κατηγορητήρια για πέντε ομάδες, οι τέσσερις εκ των οποίων αγωνίζονται στην Football League, κάτι που βάζει ξανά… φωτιά στο πρωτάθλημα της δεύτερης την τάξη κατηγορίας και σίγουρα επηρεάζει την ομαλή διεξαγωγή του.

Μία ακόμα ομάδα που θα κατηγορηθεί αγωνίζεται στην Fottball League 2.

Πηγή: Soccerplus

Σχετικά Άρθρα

Back to Top