“Πρώτος στόχος η Σούπερ Λίγκα”

Για τις κινήσεις που γίνονται για να αποφύγει ο Ηρακλής την ταλαιπωρία της Δ’ εθνικής, μίλησε ο Ανδρέας Παντελή, χαρακτηρίζοντας κρίσιμη την εβδομάδα που διανύουμε.   …

Ηρακλής

Για τις κινήσεις που γίνονται για να αποφύγει ο Ηρακλής την ταλαιπωρία της Δ’ εθνικής, μίλησε ο Ανδρέας Παντελή, χαρακτηρίζοντας κρίσιμη την εβδομάδα που διανύουμε.  

Με δηλώσεις στην εφημερίδα “Metrosport”, ανέφερε: “Είναι μια κρίσιμη εβδομάδα που θα κρίνει πολλά για το μέλλον του Ηρακλή. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να πούμε πολλά για αυτό το θέμα, γιατί δεν εξαρτάται απόλυτα από εμάς. Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό για τον Ηρακλή και κυρίως να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας μια επαγγελματική κατηγορία. Πρώτος στόχος όμως είναι να πάρουμε ξανά την συμμετοχή μας στην Σουπερ Λίγκ, γιατί το αξίζουμε και γιατί έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας”.

Συνεχίζοντας ο Κύπριος υποστήριξε ότι: “Θεωρητικά αυτή την στιγμή η ομάδα βρίσκεται στην Δ΄ Εθνική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούμε να αποδεχτούμε ότι αυτή θα είναι και η κατηγορία όπου θα αγωνιστεί η ομάδα αυτή την σεζόν. Τα πάντα είναι ανοικτα σε όλες τις κατηγορίες και δεν θα πάρουμε το μίνιμουμ από όσα μας προσφέρονται”.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να δηλώσουν συμμετοχή οι “κυανόλευκοι” στην Δ’ Εθνική είπε: “Έχουμε λάβει διαβεβαιώσεις ότι θα έχουμε παράταση μέχρι την Παρασκευή για το συγκεκριμένο θέμα. Θα έχουμε και σήμερα μια επικοινωνία με την ΕΠΟ και αν τελικά δεν μας το επισημοποιήσουν θα πράξουμε ανάλογα”. Καταλήγοντας ο Ανδρέας Παντελή μεταξύ των άλλων τόνισε πως αντιλαμβάνεται πλήρως την αγωνία που υπάρχει σ’ όλους για το μέλλον του Ηρακλή: “Καταλαβαίνω το άγχος όλων για το τι μέλλει γενέσθαι, αλλά ειλικρινά δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα αυτή την φορά. Γιατί δεν θέλουμε να ανοίξουμε τα χαρτιά μας  και να γνωρίζουν τις κινήσεις μας. Πάντως σημαντικό ρόλο θα παίξει η απόφαση για τον Αστέρα Τρίπολης και στην συνέχεια θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Για ένα να είναι σίγουροι όλοι, ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top