Παράταση μέχρι την Παρασκευή

Με πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Γωγάκου, ο Ηρακλής έχει πάρει και την έγγραφη διαβεβαίωση της ΕΠΟ περί παράτασης στην προθεσμία υποβολής συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Δ’ …

Ηρακλής

Με πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Γωγάκου, ο Ηρακλής έχει πάρει και την έγγραφη διαβεβαίωση της ΕΠΟ περί παράτασης στην προθεσμία υποβολής συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής.

Ο Ανδρέας Παντελή είχε ενημερωθεί προφορικώς από τα στελέχη της ομοσπονδίας ότι δίνεται παράταση στον Ηρακλή μέχρι την Παρασκευή (14/10), λόγω της εκκρεμότητας που υπάρχει με αρκετές ομάδες.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη επικοινώνησε χθες με τους ανθρώπους της ΕΠΟ και εξασφάλισε το σχετικό έγγραφο που διασφαλίζει τους κυανόλευκους. Βάσει των λεγομένων του Ανδρέα Παντελή, το αποτέλεσμα της προσπάθειας για να συμμετάσχει η ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία, θα γίνει γνωστό μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αν είναι αρνητικό, τότε η συμμετοχή στη Δ’ εθνική αποτελεί μονόδρομο, εκτός και αν αποφασιστεί να μην παίξει πουθενά η ομάδα και να αφοσιωθεί στον δικαστικό αγώνα για την δικαίωση.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top