Παντελή:«Θα παίξουμε τα ρέστα μας»

Ο Ανδρέας Παντελή πριν από λίγη ώρα μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και τόνισε ότι ο Ηρακλής θα κυνηγήσει κάθε πιθανότητα συμμετοχής του στη Σούπερ Λίγκα. Παράλληλα, …

Ηρακλής

Ο Ανδρέας Παντελή πριν από λίγη ώρα μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και τόνισε ότι ο Ηρακλής θα κυνηγήσει κάθε πιθανότητα συμμετοχής του στη Σούπερ Λίγκα.


Παράλληλα, εμφανίστηκε κάθετα αντίθετος στη συμμετοχή των κυανόλευκων στη Δ΄ Εθνική.

Επίσης, μίλησε για αρκετά ζητήματα, όπως τις πληρωμές, την προσφυγή στα Πολιτικά δικαστήρια, το CAS, το λεωφορείο της ΠΑΕ, τον Ρέμο και τις μηνύσεις σε φυσικά πρόσωπα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Ο πρόεδρος του Ηρακλή στην αρχική του τοποθέτηση είπε τα εξής: «Ο κόσμος είναι δικαιολογημένος. Έχει περάσει ένα τετράμηνο τώρα μέσα από τις συμπληγάδες. Ένας ακόμη λόγος είναι και η εχθρική στάση προς τον Ηρακλή από όλα τα Όργανα. Όμως, χρειάζεται υπομονή ή αν προτιμάτε μια στάση αναμονής. Αυτές οι μέρες είναι πολύ σημαντικές. Θα φανούν πολλά πράγματα. Γίνονται πολλές διεργασίες. Το σφαιρικό πλαίσιο που έχω κατά νου λέει ότι ο Ηρακλής θα συμμετάσχει μόνο σε επαγγελματική κατηγορία. Τρέξαμε κατά πάντων, δίχως όμως να λάβουν υπόψη τους τη δικαιοσύνη. Όλες οι αποφάσεις είναι κρίσιμες και τις λαμβάνουμε υπόψη μας, με σκοπό να τις εκμεταλλευτούμε και να κερδίσουμε κάτι για καλό του Ηρακλή».

Για τα σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, ανέφερε: «Εχω ακούσει πολλά και για τη Δ΄ Εθνική, όμως προσωπικά είμαι κάθετα αντίθετος μ’ αυτή την κατηγορία. Ούτε καν να το τολμήσουμε να το σκεφτούμε. Διαγράφεται ένα θολό τοπίο σε όλες τις κατηγορίες και ας περιμένουν να βγουν οι αποφάσεις και εμείς πρέπει να παίξουμε τα… ρέστα μας», και πρόσθεσε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να εκμεταλλευτούμε αναλόγως τις αποφάσεις. Έχουμε δικαίωμα να παίξουμε στη Σούπερ Λίγκα. Είναι δύσκολο, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το εγκαταλείψουμε. Ηθικά ο Αστέρας είναι μία ομάδα που δεν αξίζει να βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα».

Για το αγωνιστικό κομμάτι, είπε: «Αυτή είναι και η τελευταία μας σκέψη. Εφόσον, τα πράγματα μπουν σε μια σειρά θα συγκροτηθεί άμεσα μια ομάδα με απώτερο σκοπό να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Όμως, είναι προτιμότερο όλα να τα βλέπουμε βήμα-βήμα».

Για το ενδεχόμενο να δηλώσει η ομάδα συμμετοχή στο Περιφερειακό, επισήμανε: «Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσω για τη Δ΄ Εθνική.

Αν έχει συναντηθεί με τον Αντώνη Ρέμο, τόνισε: «Είχα μιλήσει με τον Ρέμο πριν από 20-25 μέρες, αλλά δεν βρέθηκε κοινή γραμμή πλεύσης.

Για τα χρέη και αν ο Ηρακλής μπορεί να τα καταφέρει, απάντησε: «Τα χρέη είναι τεράστια. Παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα έχουμε την υποχρέωση να αγωνιστούμε στη Σούπερ Λίγκα»

Για το τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεση του CAS, υπογράμμισε: «Από το CAS δεν έχουμε αποσυρθεί επίσημα. Η υπόθεση παραμένει εκεί. Πάντως, αμφιβάλω αν μπορεί να πάρει σύντομα απόφαση. Θεωρώ ότι ο κ. Ιωαννίδης θα έπρεπε να μιλήσει μαζί μας για τις επόμενες ενέργειες. Είναι ένα θέμα που χρίζει συζήτηση, αλλά δεν είναι της παρούσης».

Αν προχωρήσουν οι μηνύσεις σε φυσικά πρόσωπα, απάντησε: «Το κάθε πράμα στην ώρα του. Είναι ένας κυκεώνας από προβλήματα. Έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν. Πρέπει να πληρώσουν αυτοί που έφεραν τον Ηρακλή σ’ αυτή την κατάσταση».

Ο Παντελή αναφέρθηκε και στο λεωφορείο, που κατασχέθηκε, λέγοντας: «Ηταν μια δικαστική απόφαση πριν από έντεκα μήνες. Ήρθαν σαν κλέφτες αυτοί που ήρθαν να το πάρουν. Ήρθαν τέσσερις φορές να το κατασχέσουν. Έχουμε μιλήσει με την τράπεζα Πειραιώς και το λεωφορείο μπορούμε να το πάρουμε πίσω. Και διερωτώμαι πως λειτουργούσε η ομάδα την περασμένη σεζόν…».

Για τους παίκτες που αποχώρησαν, είπε: «Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να κρατήσω αυτούς τους παίκτες στον Ηρακλή. Ο κάθε ποδοσφαιριστής βλέπει την καριέρα του, είναι επαγγελματίας. Εμείς μόλις βγήκε απόφαση από το Διαιτητικό κάναμε ομάδα για τη Σούπερ Λίγκα. Μέσα σε μία εβδομάδα, όμως βρεθήκαμε στη Γ΄ και εν συνεχεία στη Δ΄ Εθνική. Οι παίκτες άρχισαν όπως ήταν λογικό να κλονίζονται».

Σχετικά με τις πληρωμές, ανέφερε: «Αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να έχουμε ξεκάθαρο στόχο. Αυτά που έπρεπε να πληρωθούν από την πλευρά μου έχουν πληρωθεί. Κι αν υπάρχει κάτι θα το πληρώσω».

Αν μετάνιωσε για την προσφυγή στα Πολιτικά δικαστήρια, είπε: «Όχι δεν μετάνιωσα. Είναι αναστρέψιμο. Λυπούμαι που βρήκαμε μια εχθρική αντιμετώπιση, με αποτέλεσμα να έρθει μετά από 2 -3 μέρες η απόφαση-καταπέλτης για τον Αστέρα».

Για το τι πιστεύει ότι θα γίνει στην περίπτωση του Αστέρα Τρίπολης, υπογράμμισε: «Θα σας πω αυτό που αφουγκράζομαι από την Αθήνα. Κυκλοφορεί μια τάση ότι δε θα πέσει. Ωστόσο, θα υπάρξει και τρίτο κύμα διώξεων».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top