Ερχονται νέες διώξεις

Το πρωτάθλημα της Football League είναι έτοιμο να τιναχτεί στον αέρα πριν καλά-καλά ξεκινήσει. Ενώ οι υποθέσεις των υποβιβασμών της Παναχαϊκής και του …

Διάφορα

Το πρωτάθλημα της Football League είναι έτοιμο να τιναχτεί στον αέρα πριν καλά-καλά ξεκινήσει. Ενώ οι υποθέσεις των υποβιβασμών της Παναχαϊκής και του Διαγόρα εκκρεμούν και εκκρεμεί η απόφαση σε πρώτο βαθμό για τον Αγροτικό Αστέρα, οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς είναι έτοιμοι να ασκήσουν νέες διώξεις σε ομάδες της κατηγορίας δυο εβδομάδες πριν την έναρξή της.

Η Football League, λοιπόν, μοιάζει να ακολουθεί ολοταχώς τα χνάρια της Σούπερ Λίγκα και να γίνεται… μπάχαλο λόγω των εισαγγελικών διώξεων με την πρώτη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 23 Οκτώβρη.

Οι Ανδρέας Φάκος και Μανώλης Αντωνακάκης περιμένουν το πόρισμα της εισαγγελέως, Πόπης Παπανδρέου, και το αντίστοιχο του τμήματος εκβιαστών και αφού το πάρουν στα χέρια τους, πιθανότατα και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ασκήσουν νέες διώξεις.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να ασκηθούν εφέσεις αυταπάγγελτα για ομάδες που έχουν αθωωθεί για την ώρα από την πειθαρχική επιτροπή.

πηγή: Soccerplus

Σχετικά Άρθρα

Back to Top