“Είμαστε αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε”

Δουλειές με… φούντες έχει η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη, η οποία αποτελείται κατά βάση από μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Ηρακλή. “Είναι η πιο κρίσιμη …

Επικαιρότητα

Δουλειές με… φούντες έχει η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη, η οποία αποτελείται κατά βάση από μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Ηρακλή.

“Είναι η πιο κρίσιμη περίοδος στην ιστορία του Ηρακλή. Ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρχαν τόσα πολλά και συσσωρευμένα προβλήματα σε όλα τα τμήματα του συλλόγου”, δήλωσε αρχικά στην “BlueArena” ο πρόεδρος της ΠΑ.Λ.Η., Κώστας Τσιργογιάννης και συνέχισε λέγοντας…

“Αποφασίσαμε να βγούμε μπροστά, θέλοντας να βοηθήσουμε την ομάδα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να τρέξει ταυτόχρονα η νέα διοίκηση και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε”.

Παράλληλα, θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα στον κόσμο: “Θέλουμε να ενεργοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους της ομάδας. Να φέρουμε τον κόσμο δίπλα στον σύλλογο. Όσο περισσότερος κόσμος βρίσκεται κοντά στην ομάδα, τόσο πιο γρήγορα θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top